Halep, divorț zgomotos: Britanicii au aflat prima decizie a Simonei după „ruptura“ de Toni Iuruc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc (43 de ani) cu doar câteva zile înainte ca cei doi să celebreze prima aniversare după cununia lor civilă de anul trecut, la data de 15 septembrie. Mai mult, Halep și Iuruc aveau programată nunta pentru acest an, pe 13 noiembrie.

Ultima imagine cu Halep și Iuruc împreună, la New York, înainte de US Open. FOTO: Instagram
Ultima imagine cu Halep și Iuruc împreună, la New York, înainte de US Open. FOTO: Instagram

Știrea divorțului s-au rostogolit cu o viteză-fulger, nu doar în presa din România. Și marile publicații și site-uri internaționale au preluat informațiile venite din România.

„Dublă greșeală“, au titrat cei de la firstsportz.com, prezentând divorțul lui Halep de Toni Iuruc printr-un termen folosit în tenis, atunci când sportivul trimite de două ori în fileu pe serviciul propriu.

Jurnaliștii americani de la tennisworldusa.org s-au axat pe faptul că Halep a divorțat de soțul ei miliardar, făcând un portret pentru Toni Iuruc. Sursa citată a scris că Iuruc deține șase firme importante și că e machidon, la fel ca Halep.

Și australienii de la news.com.au au preluat știrea divorțului, făcând, la rândul lor, referire la faptul că Halep s-a despărțit de soțul ei miliardar, după doar un an.

Cel mai important amănunt a fost oferit de britanicii de la Express. Care au aflat că Halep a apelat la aceeași casă de avocatură, care s-a ocupat de contractul ei cu Nike, pentru a rezolva formalitățile divorțului de Toni Iuruc.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite