Simona Halep şi-a încărcat bateriile sub soarele Greciei. Şi-a petrecut vacanţa într-o insulă de vis FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
simo grecia

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) s-a relaxat în vacanţă în Grecia, alături de soţul Toni Iuruc şi de mai mulţi prieteni. Ea a ales să se distreze pe insula grecească Mykonos, într-un peisaj de vis.

simo vacanta

„O să am o vacanţă, pentru că am nevoie. Sunt 3 luni de când m-am dus la Academia lui Patrick şi am muncit zi de zi. Sunt 3 săptămâni până la Washington, e destul e mult, nu vreau nici să rup ritmul, pentru că mă simt destul de bine, în formă şi vreau să păstrez lucrul acesta“, a explicat Halep înaintea plecării în vacanţă. Antrenorul Patrick Mouratoglou a reacţionat la fotografiile postate de Simona pe reţelele de socializare, scriind câteva cuvinte: „Extrem de meritat!”.

simo vacanta

După vacanţă, Simona va intra din nou în programul de pregătiri pentru sezonul de pe hard de peste Ocean. Iar rezultatele trebuie să apară, mai ales că îl plăteşte consistent pe antrenorul francez, cu 20.000 de euro pe săptămână de turneu, plus un procent de 10-12% din câştigurile pe care le încasează în cadrul competiţiilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite