Haz de necaz: Divorțul lui Halep, prilej de glumă pe Facebook FOTO

0
Publicat:

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) încheie anul 2022 cu două mari dezamăgiri. Una a fost pe plan sportiv, prin eliminarea prematură de la US Open, în turul I. A doua a venit, astăzi, când s-a oficializat divorțul de Toni Iuruc (43 de ani).

Simona Halep, moment greu pe finalul anului 2022. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep, moment greu pe finalul anului 2022. FOTO: Arhiva Adevărul

Rămâne de văzut cum se va redresa „Simo“, după aceste două momente grele. Ce-i drept, sportiv, revenirea ei va fi o formalitate, având în vedere că ea a arătat, de-a lungul anilor, că știe să treacă peste eșecurile suferite pe teren.

Din punct de vedere sentimental însă, divorțul de Toni Iuruc e posibil să lasă urme adânci. Mai ales că la machidoni astfel de episoade se digeră foarte greu.

Până să vedem cum va reacționa Halep, pe Facebook, fanii ei au început să facă haz de necaz. Tocmai de aceea, a apărut imaginea de mai jos cu telefonul dat de Cristi Borcea lui Halep, după ce fostul acționar al lui Dinamo a aflat de vestea divorțului.

Borcea jpg

De precizat că Borcea, un adevărat play-boy, are 9 copii cu 4 femei: Mihaela Borcea, Alina Vidican, Dana Voiculescu și Valentina Pelinel! De curând, site-ul digisport.ro a prezentat bilanțul amănunțit ai copiilor lui Borcea:

Cu prima soție, Mihaela

Patrick (24 de ani)

Melissa (18 ani)

Angelo (18 ani)

Cu a doua soție, Alina Vidican

George Alexandru (9 ani)

Gloria (6 ani)

Cu avocata Dana Voiculescu (au avut doar o relație amoroasă)

Andreina Carolyn Christine (13 ani)

Cu actuala soție, Valentina Pelinel

Milan (5 ani)

Indira Maria (3 ani)

Rania Maria (3 ani)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite