Halep a plecat spre Germania: Declaraţie realistă despre şansele ei în sezonul de iarbă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) va reveni pe teren la Bad Homburg (20-26 iunie), singurul turneu pregătitor la care va juca, înainte de Wimbledon (28 iunie - 11 iulie).

Simona Halep s-a refăcut după ruptura musculară de la gamba piciorului stâng, accidentare care a scos-o din circuit fix când s-a jucat French Open, Grand Slam-ul ei preferat.

Acum, marea provocare pentru „Simo“ va fi Wimbledon 2021, unde e deţinătoarea trofeului. Pentru a-şi regla jocul pe iarbă, constănţeanca de 29 de ani va evolua la Bad Homburg, un turneu care debutează în calendarul circuitului feminin şi despre care „Adevărul“ a scris aici.

Înainte de a pleca din ţară, Halep a postat această imagine pe contul ei de Instagram. 

View this post on Instagram A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Întrebată de reporteri despre şansele ei în sezonul de iarbă şi mai cu seama despre păstrarea trofeului la Wimbledon, „Simo“ a oferit un răspuns realist: „Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani n-am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată. Ar însemna mult să-mi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite