Hagi, explicații pentru țipetele sale la adresa suporterilor: „Wow, wow! Chiar așa?!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când Generația de Aur era în vogă, mulți au sperat ca, după retragere, componenții ei să revigoreze fotbalul românesc din toate punctele de vedere. Astăzi, la 30 de ani distanță, din păcate, vedem că unii dintre cei mai emblematici foști jucători ai Generației de Aur ne oferă niște cazuri regretabile.

Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța. FOTO: Arhiva Adevărul
Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța. FOTO: Arhiva Adevărul

Săptămâna trecută, Dan Petrescu (56 de ani) a indignat prin comportamentul său scârbos în timpul înfrângerii cu Universitatea Craiova. Limbajul său a fost atât de nepotrivit pentru o întrecere sportivă, încât un oficial al FRF le-a transmis conducătorilor de la CFR să ia măsuri împotriva lui „Super Dan“, pe motiv că acesta face clubul de râs.

Acum, la o săptămână distanță, Gheorghe Hagi (59 de ani) ne-a oferit un episod bulversant. Pentru că, după cum Adevărul a arătat aici, în timpul meciului cu Poli Iași, managerul dobrogenilor a lăsat ce se întâmpla pe teren și a început să strige spre cei din tribune! Spre ghinionul lui Hagi, el a fost filmat în timpul tiradei sale, iar imaginile s-au viralizat în mediul online.

Firește, după ce scandalul a luat amploare, Hagi a fost nevoit să-și explice ieșirea grobiană la adresa suporterilor, total nepotrivită pentru managerul unui club cu pretenții.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Vin niște indicații din tribună şi sunt oameni care îmi fac schimbările. Aşa am auzit, din tribună, din spatele meu, îmi fac schimbările. Unii îmi zici pe cine să schimb. OK... Wow! Wow! Chiar aşa? Puţină încredere! Trebuie să ai încredere. Dacă nu, fiecare suntem antrenori, facem tot.

*Să vină ei să antreneze Farul! Mă dau ei afară şi îi rog pe ei să vină să antreneze, dacă nu le convine ce facem noi. Nu e nicio problemă, mă dau la o parte, să vină ei şi să antreneze.

*E prea mult! Jucătorii sunt înjuraţi. Înjuraţi! Chiţu (n.r – Aurelian Chițu) d-aia a plecat. Nu, nu, nu e normal! Nu e normal să fim aşa. Dacă n-aveţi încredere, OK, să vină altul. Dar ce facem cu bugetul? Că e mare rău. Farul a crescut, sunt cheltuieli mari pentru a întreţine o bază din asta.

Să ai buget de un milion şi nu ştiu cât la academie, să ieşi campion, să faci fotbal feminin, pe care nu l-a făcut nimeni în România, şi să ieşi campion... Bugetul credeţi că se ţine aşa?

*Hai să revenim toţi cu picioarele pe pământ, să respectăm puţin ce s-a făcut. Performanţa nu se face uşor. Şi Manchester United are miliarde, dar cade pe locul 12, pe 7, pe 8. Sau Chelsea.

Eu vă dau exemple ca să vedeţi. Poţi trece printr-o perioadă aşa cum am trecut noi în acest început de campionat, dar trebuie să fim împreună şi să trecem peste.

VEZI EXPLICAȚIILE LUI HAGI PENTRU CRIZA SA DE NERVI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite