Dan Petrescu, urlete și înjurături în Ungaria, la 3-0. Explicațiile antrenorului pentru o nouă criză de nervi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a avut un comportament oribil la partida cu Universitatea Craiova, pierdută de CFR Cluj cu 2-0 în ultima etapă din Superliga. Atunci, el l-a înjurat ca la ușa cortului pe arbitrul Bîrsan, fapt care l-a făcut pe comentatorul Emil Grădinescu să izbucnească: „Lipsă de educație, lipsă de stăpânire... asta e comportament de vagabond. Îl înjuri pe om, mergând în spatele lui... El își pierde mințile aici. E deja în criză de criză!“.

Dan Petrescu, supărat pe jucătorii de rezervă. Foto Arhivă Adevărul
Dan Petrescu, supărat pe jucătorii de rezervă. Foto Arhivă Adevărul

Nu au trecut decât câteva zile de la acel episod și Dan Petrescu a făcut o nouă criză de nervi, în partida câștigată lejer de CFR Cluj în Ungaria, în fața lui Neman Grodno, 5-0 pe teren neutru, în turul II al Conference League. Până la 3-0 antrenorul a fost liniștit, însă după cel de-al treilea gol, a luat foc. A început să înjure, să țipe, să fie greu de controlat. S-a luat inclusiv de unul dintre operatorii TV din Ungaria care-l filmau, trimițându-l pe secundul Cristi Panin să stea în fața camerei.

Dan Petrescu pune presiune pe jucătorii de rezervă

Antrenorul de 56 de ani a explicat după meci, pentru gsp.ro, de ce în unele momente ale jocurilor are momente în care „explodează” pe banca tehnică. „Vă spun de ce... Pentru mine mai importanți sunt jucătorii de pe bancă. Titularii mereu își dau viața. Pe mine mă interesează cum intră ăia de pe bancă. Și se vede imediat dacă era concentrat, dacă era focusat. Și am fost foarte supărat pe toți care au intrat”.

„S-au salvat în ultimul minut că Michael a dat pasă și Nkololo gol. În rest mă așteptam la mai mult de la cei care au intrat de pe bancă. Voiam să-i văd mai vii, mai agresivi. Să joace mai mult cu mingea. Mi se păreau moi, iar eu nu vreau să văd jucători moi la CFR!”, a declarat Dan Petrescu la finalul jocului de la Gyor. Acesta a concluzionat: „Jucătorii de pe bancă în opinia mea iau campionate. Jucătorii titulari câștigă meciuri, dar campionatele jucătorii de pe bancă”.

După 0-0 la Cluj, CFR a trecut lejer de formația din Belarus, cu 5-0, în turul II preliminar al Conference League. Ardelenii vor juca în turul al treilea cu Maccabi Petah Tikva (Israel), care a fost eliminată de Braga în turul II din preliminariile Europa League: 0-2 și 0-5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite