Hagi, cu gura căscată după Farul – FCSB: A povestit ce a pățit pe teren, când s-a terminat meciul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Farul – FCSB (0-1) a fost un meci în care calitatea fotbalistică a lipsit cu desăvărșire și, practic, tot ce s-a petrecut pe teren, de-a lungul celor 90+6 minute, s-a rezumat la o singură fază: penalty-ul controversat acordat de centralul Sebastian Colțescu (46 de ani). La această decizie a pus gaz pe foc și faptul că VAR-ul n-a intervenit din motive explicate de Adevărul aici.

Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța
Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța

Atât în timpul jocului, cât și la final, Gheorghe Hagi (58 de ani) a protestat energic la decizia lui Colțescu. Dacă într-o primă fază a primit un cartonaș galben din partea centralului craiovean, la final, Hagi a fost, pur și simplu, ignorat de acesta. Iar comportamentul lui Colțescu l-a lăsat cu gura căscată, după cum a povestit la conferința de după meci.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu n-am văzut. Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final, m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

*Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la TV și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben.

*Din simulare s-a dat penalty. Trebuia să jucăm mai bine, dacă eram noi. Eu cred că am făcut un meci bun, dar nu cum am vrut eu...

*Eu am conducere, să iasă în faţă să vorbească. Era o simulare clară şi s-a dat penalty. Mai există respect? Eu vreau să mă uit la ale mele. Important e să ai gândul să marchezi, dar asta e.

*Am primit cartonaş galben la primul fault. Ei (n.r. – Cei de la FCSB) au primit 100 de faulturi. Dacă aşa am fost arbitraţi acasă. Înseamnă că există ceva în care sunt depăşit de situaţie.

*Ai mei au avut situaţii, s-au precipitat. Ştiam că puteam să marcăm, dar n-am marcat. Când joci cu echipe bune, trebuie să marchezi. Nu pot să-i încurajez dacă am pierdut meciul. Nu-i cert. Facem analiză la cald. Vrem, nu vrem, trebuie să mergem înainte.

*În momentul de faţă, ne odihnim. Trebuie să ne reculegem. Campionatul s-a pierdut, la ce am văzut în seara asta. Acum stăm să evaluăm? Vă daţi seama cât de greu poate să fie.

VEZI PENALTY-UL ACORDAT ÎN FARUL - FCSB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite