Gigi Becali, tiradă șocantă după FCSB – Botoșani: „Cum să vină femeia să ia decizii peste bărbat?!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali e definiția „bolnavului incurabil“. Cine s-a gândit că, odată cu trecerea anilor, finanțatorul FCSB-ului va deveni mai înțelept primește, periodic, confirmarea că s-a înșelat. Acum, după meciul FCSB - Botoșani (3-2) -, unul oarecare pentru campionatul nostru în care liderul a învins ultima clasată -, latifundiarul din Pipera a ieșit în fața reporterilor cu noi declarații de noaptea minții.

Gigi Becali
Gigi Becali

Concret, nemulțumit că FCSB a încheiat partida cu doi eliminați – ghanezul Nana Antwi a văzut „roșu“ în minutul 18, iar Darius Olaru a fost trimis la vestiare în minutul 90+1 – Becali a dat vina pe... arbitrajul video. Pentru că acolo s-a aflat și Cristina Trandafir, alături de Ionuț Coza. Ce l-a supărat însă pe Becali a fost faptul că Trandafir, o femeie, a avut puterea de a analiza deciziile centralului Cătălin Buși! De aici, și tirada sa sexistă în fața reporterilor.

Ce a spus Gigi Becali?

*De vină a fost femeia de la VAR. Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtășește la Biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtășesc. Vine la Biserică, se împărtășește cu noi (n.r. – la biserica de la Berceni). Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbații. Și Dumnezeu o va ajuta cu dorințele. Știe ea la ce mă refer. Ea vine la noi la Biserică.

*Ea a greșit de două ori (n.r. – cu trimitere la validarea celor două eliminări). N-avea cum să fie roșu. Arbitrul (n.r. – centralul Cătălin Buși) a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie... Vine o femeie și zice «Domnule, roșu!». Băi, ești nebun? Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia... A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat. Și după aia...

*Iar roșu la Olaru trebuia anulat. Ea... Dacă ea avea inteligență... Dar, femeie... Ce vrei? Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Eu nu minimalizez femeia, că eu iubesc femeile chiar mai mult ca voi. Eu am una și o iubesc până la moarte. Mor oricând pentru nevasta mea și fetele mele. Eu femeii îi dau viața și dragostea mea, dar nu are ce să caute la arbitraj.

VEZI O PARTE DIN DECLARAȚIILE LUI GIGI BECALI

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite