Fiica lui Gigi Becali, dată în judecată pentru o datorie de 50.000 de euro. Patronul FCSB ironizează situația: „Ăștia sunt bani de semințe pentru mine”

0
Publicat:

Alexandra Becali, fiica mijlocie a celebrului om de afaceri și patron de fotbal Gigi Becali, se află în mijlocul unei dispute judiciare din cauza unei datorii de 50.000 de euro pe care refuză să o plătească, susținând că a fost înșelată.

Gigi Becali și fiica sa, Alexandra
Gigi Becali și fiica sa, Alexandra FOTO arhiva Adevărul

Firma condusă de Alexandra a investit în piața imobiliară, construind două blocuri evaluate la 20 de milioane de euro. Cu toate acestea, datoria de 50.000 de euro a generat un conflict între ea și cei care revendică suma respectivă.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, neagă categoric posibilitatea ca firma condusă de Alexandra să intre în faliment.

 „S-a spus că firma lui Becali e în faliment. Păi, aia e firma fetei mele. Are patrimoniu de 20 de milioane de euro și o datorie de 50.000, pe care nu vrea să o plătească pentru că a fost furată. S-a zis că e faliment! Păi, dacă firma are active două blocuri care costă 20 de milioane?

Aia e firma fetei mele, Alexandra. Nu are cum să fie în faliment. Au înșelat-o unii cu 50.000, se judecă. Nu vrea să-i plătească", a declarat Becali, potrivit GSP.

Becali a mai subliniat că suma de 50.000 de euro este relativ mică în comparație cu activele firmei și că aceasta se află într-o dispută legală în care susține că a fost înșelată.

Nu vreau, m-au înșelat, să spună judecătorul. Au cerut insolvența. Cum poate să creadă cineva că vreo firmă în care e implicată fata mea, familia mea, poate să intre în faliment pentru 50.000, care sunt bani de semințe pentru mine?”, a ironizat Becali situația.

Alexandra Becali este una dintre cele trei fiice ale lui Gigi Becali, alături de Teodora și Cristina.

Ea este cunoscută ca o susținătoare înfocată a FCSB, iar în trecut a fost o admiratoare a lui Cristi Tănase, fostul fotbalist al echipei patronate de Gigi Becali.

În 2011, Alexandra posta fotografii pe rețelele de socializare în care era îmbrăcată în tricoul cu numărul 10 al lui Tănase, pe care îl considera ca fiind unul dintre sportivii ei preferați.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite