Gigi Becali îi ia apărarea lui Adrian Mititelu. „Trebuia să scoată echipa de pe teren, cu orice risc”. Kovacs, mitraliat

0
Publicat:

Prestația lui Istvan Kovacs la barajul CFR Cluj - FC U Craiova, în urma căruia clujenii au prins ultimul loc de Conference League, a scandalizat lumea fotbalului. Ultimul care a luat poziție este Gigi Becali, patronul FCSB, după ce Adrian Porumboiu și Adrian Mititelu l-au desființat pe „centralul” desemnat rezervă la finala Champions League, Gigi Becali a răbufnit și el la adresa lui Istvan Kovacs.

Gigi Becali e convins că FC U Craiova a fost furată în barajul cu CFR. Foto Sportpictures
Gigi Becali e convins că FC U Craiova a fost furată în barajul cu CFR. Foto Sportpictures

„Știți bine că eu mă mai ciondănesc cu Mititelu, dar acum nu am cum să nu îi sar în apărare. Bă, dar nu se poate așa ceva. Este inadmisibil ceea ce i s-a întâmplat. Eu nu știu ce făceam dacă eram în locul lui Adrian, dar trebuia cu orice risc să scoată echipa de pe teren aseară.

Trebuia să facă ceva ca să ne vadă o lume întreaga înaintea finalei Ligii Campionilor. Nu ai tu, tată, Kovacs ce să cauți acolo. Eu sper să vadă o lume întreagă ce ai făcut la meciul de aseară. Nu poți să îi dai al doilea galben lui Bauza și să îl scoți de pe teren la faza aia. Nu ai cum să faci lucrul asta, iar Mititelu are tot dreptul să se gândească la altele. Nu e nici el în fotbal de trei zile.

Pe Vassaras nu-l clintește nimeni

Eu unul am rămas fără cuvinte. Dar ce aș putea eu sa fac? Nu vedeți că pe Vassaras nu îl clintește nimeni de acolo? Și eu am urlat, dar degeaba. Îi înțeleg perfect supărarea lui Mititelu. Feșnic face ce face, iar acum și Kovacs ăsta distruge un meci. E prea mult”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Istvan Kovacs, pus la zid după prestația din meciul de baraj. Foto Sportpictures
Istvan Kovacs, pus la zid după prestația din meciul de baraj. Foto Sportpictures

Gigi Becali a consideră că meciul de baraj pentru Conference League pe care îl joacă ocupanta locului 3 din play-off cu echipa care câștigă barajul din play-out, nu trebuie disputat: „Voi spune un lucru de care Mititelu se poate supăra. E o anomalie ca tu de pe 7 să mergi și să dai baraj cu ăla de pe locul 3. Păi ăsta de pe trei a fost clar mai bun în tot campionatul față de tine, nu? Nu prea e normal, că îl poți prinde tu de pe locul 7 în meciul direct și îl bați.

Mititelu are echipă bună și zic că FCU poate să bată pe oricine din prima ligă. Dar sunt două lucruri diferite”, a mai spus Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite