Mititelu, „turbat“ după CFR – Craiova: Acuze grave lansate la miezul nopții

0
Publicat:

CFR Cluj – FC U Craiova a desemnat ultima echipă românească în viitorul sezon al cupelor europene. Din păcate, după cum Adevărul a arătat aici, partida din Gruia a fost una explozivă, constroversată și cu decizii ciudate de arbitraj.

Mititelu jpg

Așa cum era de așteptat, după fluierul de final, patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a criticat vehement ce s-a întâmplat, joi seară, la Cluj. Într-o intervenție, la Orange Sport, aproape de miezul nopții, finanțatorul Craiovei a spus, răspicat, că s-a dorit ca CFR să meargă în preliminariile Conference League. Cu orice preț!

Ce a declarat Adrian Mititelu?

*Ne-au ciuruit! De la desemnare mi-am dat seama ce se va întâmpla. De Kovacs știe toată lumea că e arbitrul de casă a CFR-ului. Trebuia CFR să joace cu orice preț în cupele europene. Mai bine nu se mai făcea acest regulament (n.r. – cu baraje de Conference League). De ce ne mai pui pe drumuri, să ne facem speranțe? Și eu, ca domnul Varga (n.r. – Ioan Varga, patron CFR Cluj) cheltuiesc mulți bani și vreau șanse egale, ori șansele nu sunt deloc egale.

*E crimă organizată în fotbalul românesc! E de mult! Dacă am avut curajul să fac plângeri (n.r. – la DNA) m-am trezit dezafiliat, mi-am făcut altă echipă, m-au băgat la pușcărie și tot am revenit! Dar acum mai stau, mai bine tac din gură și îmi văd de treabă.

*A fost vânătoare! N-a fost eliminare (n.r. – la Juan Bauza), a fost măcel, au fost și lucruri mărunte, care au contat mult. Dacă era după mine, scoteam echipa de la galbenul lui Bauza (n.r. – al doilea galben, care a dus la eliminarea din minutul 68). N-am decis eu să iasă jucătorii de pe teren, dacă era după mine, plecam după eliminarea lui Bauza, acum eram pe la Sibiu. Trebuia să plecăm, să nu mai stea oamenii cu emoții.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite