Gigi Becali, comic: unde ajunge fotbalistul pe care l-a poreclit „Lampard“

0
Publicat:

România a fost ultima dată la o ediție a Cupei Mondiale în 1998, însă, dacă te uiți în gura unor patroni și specialiști de la noi, avem un campionat intern, denumit pompos „Superliga“, în care joacă „Mbappe“, „Lampard“ sau Aurelian Chițu, recent retrogradat cu Craiova lui Mititleu, pe care Ilie Dumitrescu l-a descris, la un moment dat, ca fiind „out of this world“ (n.r. – de pe altă planetă).

Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul
Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

Și când un fost component al Generației de Aur, care a jucat la cel mai înalt nivel, are o asmenea părere despre Chițu (!), cu greu te poți supăra pe Gigi Becali. Care, cândva, l-a comparat pe Ovidiu Popescu cu... Frank Lampard, fost jucător emblematic pentru West Ham United, Chelsea și naționala Angliei. Ei bine, după 8 ani la FCSB, „Lampard“ tocmai a semnat cu... Universitatea Cluj!

Plecarea închizătorului de 30 de ani de la FCSB a fost confirmată pentru gsp.ro de Mihai Stoica: „Pleacă Ovidiu Popescu. Sigur! A terminat contractul și are oferte foarte bune pe care noi n-am putea... Ultima ofertă pe care am auzit-o noi nu putem să i-o facem. Nu puteam. După 8 ani, poate că și pentru el e bine să facă o schimbare. Sunt totuși opt ani! Pe de altă parte, s-a cristalizat o formulă de echipă, fără el“.

Oficialul roș-albaștrilor a confirmat, de asemenea, sosirea fundașului din Benin, David Kiki (30 de ani), liber de la Farul Constanța. Kiki evoluează ca fundaș de bandă, pe flancul stâng al apărării.

Da. Kiki vine la FCSB, da. Şi, cu ocazia asta, ne dublăm singura poziţie care nu era dublată. Gigi urmăreşte să facă un lot de 26-27 de jucători şi asta înseamnă si dubluri. Uneori, e posibil să ai şi post triplat, să ai un jucător care să poată juca chiar pe mai multe posturi“, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite