Gigi Becali apare cu un anunţ-bombă despre Steaua: "De echipă se vor ocupa Gică Popescu şi Mihai Stoica"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a făcut o dezvăluire surprinzătoare în legătură cu viitoul Stelei. Gigi susţine că, după ce vor fi eliberaţi din închsoare, Gică Popescu şi mihai Stoica vor conduce destinele echipei.

"Am vorbit cu Mihai Stoica şi mi-a zis că se va ocupa el de echipă. Şi alături de el o să fie şi Gică Popescu. A vorbit cu el şi ei doi vor face totul la echipă. Se ocupă de jucători şi de transferuri, iar pe mine nu mă mai interesează. Nici declaraţii nu mai dau. Vin doar la meci.

MM mi-a spus că nu vor bani, decât în cazul în care vom intra în UEFA Champions League. Vom lua campionatul an de an şi vom domina Liga 1.

Din ce am înţeles de la Mihai, Popescu va ieşi din închisoare într-o lună, iar el va ieşi în trei luni", a spus Becali la televiziunea sportro.

De altfel, Adevărul a dezvăluit că Gică Popescu mai are de stat aproximativ o lună în închisoare, iar Mihai Stoica ar putea ieşi în decembrie. Cei doi au stat împreună pe perioada detenţiei de la Jilava, ca urmare a condamnării primite în Dosarul Transferurilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite