Reghecampf, atac subtil la Rădoi: cum a pus problemele echipei în cârca fostului mijlocaş fără să-i zică numele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul de 39 de ani şi-a făcut un obicei de a face declaraţii pe bandă, atunci când Steaua nu merge. După eşecul roş-albaştrilor de la Timişoara, „Reghe“ a reapărut în peisaj.

Laurenţiu Reghecampf a făcut tot posibilul pentru a-l înlocui pe Costel Gâlcă, însă Gigi Becali i-a închis uşa în nas.

Practic, în stagiunea trecută, după fiecare pas greşit al roş-albaştrilor, „Reghe“ făcea turul televiziunilor, spunând ce trebuie să fie făcut şi unde s-a greşit, lăsând de înţeles că el deţine soluţia la problemele clubului.

Atunci când a văzut că această strategie n-a dat roade şi, mai mult, Gigi Becali a dezvăluit că Reghecampf se tot autopropune la Steaua, fostul fundaş a făcut pasul înapoi şi, după o perioadă, a preluat Litex Lovech (Bulgaria).

Gândul i-a rămas însă la Steaua, iar marţi, într-o intervenţie la Digi Sport, „Reghe“ l-a atacat subtil pe Mirel Rădoi, fără să-i pomenească însă numele.

Ce a spus?

„La Steaua sunt multe probleme mici şi toate adunate au adus echipa în situaţia de faţă. Sunt fotbalişti foarte buni. Cred că Steaua are o şansă foarte mare să câştige titlul, mai ales la ce lot are. Când am venit la Steaua era aceeaşi situaţie. Se spunea că jucătorii erau blazaţi, slabi şi aţi văzut unde am ajuns. În continuare o văd doar pe Steaua favorită la titlu. Jocul mă contrazice, dar sper ca Steaua să termine pe primul loc. Trebuie să muncească să continue ceea ce am început“, şi-a început „Reghe“ discursul.

În continuare, actualul antrenor al celor de la Litex Lovech s-a lăudat cu marile lui realizări la Steaua.

„ După primul an, i-am pierdut pe Chiricheş şi pe Rusescu, apoi a plecat Bourceanu. L-am adus pe Sânmărtean şi nimeni nu-l vedea jucând în faţa apărării, dar a făcut-o excelent. Szukala a venit la noi dat afară de Petrolul şi toţi spuneau că facem o greşeală. L-am adus pe Varela, care patru luni n-a jucat şi apoi a intrat fundaş dreapta. Totul ţine de strategia fiecărui antrenor“, a adăugat Reghecampf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite