Gabriel Toncean, reales preşedinte al Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Gabriel Toncean, a fost reales, joi, la Santa Susana (Spania), preşedinte al Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness (BBFF) pentru următorii 4 ani, acesta fiind al treilea mandat consecutiv în fruntea acestei organizaţii.

Gabriel Toncean. FOTO: Federația Română de Culturism și Fitness
Gabriel Toncean. FOTO: Federația Română de Culturism și Fitness

"Mulţumesc colegilor din ţările membre ale Federaţiei Balcanice, care m-au votat cu unanimitate, astăzi, în cadrul şedinţei de alegeri. După 6 ani de când sunt la conducerea BBFF, urmează un mandat nou, care mă onorează şi mă obligă să ridicăm şi mai sus ştacheta performanţelor", a arătat Gabriel Toncean pe Facebook.

Pe lângă conducerea Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean ocupă şi funcţia de director executiv al Federaţiei Internaţionale de Culturism şi Fitness şi cea de vicepreşedinte al Federaţiei Europene de Culturism şi Fitness.

Alături de Gabriel Toncean, din România a mai fost realeasă şi Tanita Groza-Zetea în funcţia de secretar general al Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness, Ovidiu Mezdrea va conduce Comisia Judecătorilor, iar Dan Pandelea - Comitetul de Fitness Challenge.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite