FRF, învinsă la TAS de Steaua. Decizia federalilor, suspendată de Tribunalul de la Lausanne

0
0

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suspendat decizia Comisiei de Recurs a FRF în ceea ce privește pedeapsa primită de CSA Steaua, de a fi scoasă din București în următoarele 4 meciuri din Liga a 2-a. FRF luase acestă hotărâre după incidentele violente de la derby-ul cu Dinamo.

Adi Popa, de la Steaua, poate reveni în Ghencea. Foto Sportpictures
Adi Popa, de la Steaua, poate reveni în Ghencea. Foto Sportpictures

Miercuri, cu doar câteva ore înaintea „restanței” pe care Steaua urma să o dispute la Mioveni, în compania Unirii Constanța, TAS a anunțat că suspendă decizia dictată de forul din cadrul FRF. Această întâlnire se va juca la Mioveni, nemaiputând fi schimbat stadionul în așa de scurt timp. Astfel, Steaua poate reveni în Ghencea la meciurile disputate pe teren propriu după ce a jucat deja două meciuri în afara Capitalei.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a suspendat decizia Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal, până la soluționarea pe fond a apelului.  Considerându-se nedreptățit de sancțiunile comisiilor federale, dar și de modul de interpretare a regulamentelor disciplinare, Clubul Steaua București s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în urmă cu două zile”, au anunțat „militarii” pe pagina oficială de Facebook.

Cu Oțelul, în Ghencea?

Deocamdată, este vorba doar de suspendarea deciziei Federației. Până când TAS va judeca speța, formația lui Daniel Oprița poate reveni în Ghencea. Următorul meci de acasă al roș-albaștrillor va avea loc pe 25 octombrie. Steaua va juca în Ghencea dacă TAS nu judecă speța până la acea dată sau dacă va da o decizie favorabilă formației bucureștene. Dacă Tribunalul de la Lausanne va judeca în favoarea Federației, atunci Steaua va fi nevoită să evolueze tot în afara Bucureștiului.

Violențe la derby-ul CSA Steaua - Dinamo

Derby-ul CSA Steaua - Dinamo, 1-2, disputat pe Arena Națională pe 9 septembrie, a fost marcat de incidente violente. Scandalul a început cu înaintea startului meciurlui și a continuat la pauză cu scene de-a dreptul șocante. În urma acestora, comisiile federale au suspendat terenul Stelei pentru 4 meciuri, iar antrenorul Daniel Oprița a fost penalizat pentru declarații care au incitat la violență.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri