Fotbalul românesc merge din ruşine în ruşine. FCSB, învinsă de necunoscuta Saburtalo. „Suntem prea proşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florinel Coman, zero fotbal. FOTO sportpictures.eu
Florinel Coman, zero fotbal. FOTO sportpictures.eu

Steaua nu a învăţat nimic din păţania celor de la CFR Cluj de săptămâna trecută. Acelaşi joc anost, aceeaşi neimplicare în joc, aceeaşi atitudine de vedete, toate acestea au dus la o înfrângere în faţa unei echipe despre care, înainte de tragerea la sorţi, mulţi nici nu ştiau că există. Saburtao - FCSB 1-0 şi calificarea pentru turul III al Conference League se joacă la Bucureşti.

Ca să ne dăm seama de dimensiunea dezastrului, să notăm că portarul Târnovanu a fost cel mai bun om al oaspeţilor. Asta chiar dacă a greşit grav la unicul gol al formaţiei din Tbilisi, marcat de L. Nonikashvili în minutul 41!

Vicecampiona nu a jucat nimic întreaga primă repriză. Golul a venit firesc, iar românii sperau ca după pauză FCSB să se trezească. Nu a fost aşa, gruzinii au venit peste ei, valuri-valuri. Noroc cu Târnăvanu, care a apărat tot. Coman a lovit bara, Tănase, ah, Tănase, a scos mingea de pe linia porţii în care trebuia să marcheze. Neputinţă la pătrat. 

Concluzia a tras-o Gigi Becali: ”E clar, noi nu avem valoare. Fotbalul românesc rămas în urmă, atât ca jucători, cât şi la nivelul băncii tehnice”, a declarat patronul fecesebist, la Digi Sport, care a anunţat, a câta oară, că se va retrage de la echipă. Întrebat de moderator de ce nu ia câţiva jucători de la Saburtalo, măcar că sunt mai ambiţioşi decât ai noştri, Becali e exclamat: ”Ce jucători buni! Suntem noi prea proşti, asta e problema!”

Returul de la Bucureşti este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30. Dacă totuşi trece de Saburtalo, FCSB va da peste cel mai probabil de Dunajska Streda (Slovacia), după ce aceştia s-au impus în deplasarea de la Vikingur (Insulele Feroe), scor 2-0 în prima manşă. Roş-albaştrii ar juca primul meci în deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite