Gigi Becali, distrugătorul de fotbalişti: Ce face cu un jucător pe care a dat 3 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

La FCSB, antrenorul de pe bancă e de decor. Pentru că, din momentul în care a semnat contractul ştie ce urmează pentru el: Faci Ce Spune Becali.

Debandaba de la FCSB, cu intervenţia brutală a patronului în viaţa echipei, se vede cel mai bine în cazul lui Florinel Coman (24 de ani). 

Acesta reprezintă o altă problemă mare pentru club. Pentru că a fost adus în schimbul sumei de 3 milioane de euro, iar acum, după mai multe accidentări, traversează o criză de formă la care contribuie şi poziţia în care e folosit. 

Detaliile situaţiei au fost oferite chiar de „antrenorul“ Gigi Becali: „Coman n-a jucat nimic cu U Cluj. I-am spus aşa: «Bă, tu nu poţi să joci în stânga, în locul lui Tavi Popescu! Gândeşte-te bine ce faci, dacă poţi să joci în centru sau în dreapta. Pentru că nu poţi să-i iei locul lui Tavi, îmi distrug banii! Îl forţez pe Tavi ca să iau bani pe el! Nu poţi să joci atacant central sau în dreapta? Stai, tată, pe bancă atunci!». Ce să-i fac?!“. 

De remarcat că şi Mihai Stoica şi-a dat cu părerea despre poziţia care îl avantajează pe Coman, precizând însă că părerea sa nu contează în această ecuaţie. Iată declaraţiile managerului de la Orange Sport:

*Indiscutabil, Florinel Coman nu se simte bine nici atacant central, nici în dreapta! Cred că n-a fost o decizie inspirată să fie folosit în centru şi cred că va trebui să joace, dacă va juca, atacant lateral stânga. Eu am spus că el nu poate să joace altceva, dar nu decid eu. 

*În opinia mea, Octavian Popescu poate să joace inter fără nicio problemă. Dacă aş decide eu, aş juca cu Tavi Popescu inter şi cu Florinel Coman atacant lateral stânga.

Coman a dat ultimul gol pentru FCSB în iulie 2021!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite