FCSB, o echipă pierdută: Ce a păţit ultimul antrenor care credea că va decide el totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, un patron de coşmar
Gigi Becali, un patron de coşmar

Lui Nicolae Dică (42 de ani), proaspăt revenit pe bancă, i s-a promis că va avea libertate totală până la finalul turului de campionat, urmând ca apoi să fie evaluat, în funcţie de rezultate. Nu e prima dată când patronul Gigi Becali aruncă astfel de vorbe goale.

Amatorismul care domneşte, la FCSB, e atât de evident, încât nici măcar un antrenor care şi-a făcut un contract „beton“, în încercarea de a-şi păstra autoritatea, n-a reuşit să prindă mai mult de 12 meciuri pe banca roş-albaştrilor. 

Vorbim despre actualul selecţioner, Edward Iordănescu (44 de ani) care a fost la FCSB, anul trecut, în perioada august – septembrie. 

Iordănescu jr a fost angajat de Becali, în disperare de cauză, într-un moment în care echipa avea rezultate dezastruoase cu Dinu Todoran. Edi s-a lăsat cu greu convins să preia FCSB, doar după ce Becali a introdus o clauză specială în contractul său: 500.000 de euro despăgubire pentru eventualele imixtiuni ale patronului în deciziile tehnico-tactice.

Ce s-a întâmplat, ulterior? Iordănescu jr a câştigat 8 meciuri din 12 (a avut doar două înfrângeri), a redresat situaţia echipei, dar a fost forţat să demisioneze. Pentru că Becali, văzând că nu mai are niciun cuvânt de spus din punct de vedere tactic, a pornit o cruciadă mediatică împotriva antrenorului. Asta până când l-a forţat să plece, scârbit, renunţând şi la clauza de 500.000 de euro.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite