FCSB devine low-cost: Golgheterul Tănase, înlocuit de un puşti de 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Stoica e cotat la un milion de euro de site-ul transfermarkt.com
Ianis Stoica e cotat la un milion de euro de site-ul transfermarkt.com

Nu degeaba s-a spus că, în acest moment, formaţia din Berceni arată ca una de play-out. Având în vedere locul ocupat în clasamentul Supeligii după două etape, 14 din 16, plus transferurile care se fac, sunt chiar şanse mari ca FCSB să aibă un sezon slab.

Gigi Becali s-a răzgândit, cel puţin pentru moment, în privinţa retragerii sale din fotbal, după cum a anunţat astăzi. Nu pentru că şi-ar fi redescoperit pasiunea pentru fotbal, ci pentru că a început, oricum, să vândă tot ce poate fi vândut, reducând cheltuielile la minim.

Tocmai de aceea, FCSB va aborda un meci crucial, cu Saburtalo (joi, ora 20.30, Digi Sport 1, Prima Sport 1), fără golgheterul ei din ultimele două sezoane. Pentru că Florin Tănase (27 de ani) a şi fost vândut la Shanghai Port, cu o zi înaintea returului cu formaţia georgiană şi nu va fi pe teren, joi seară, în „Arena Naţională“.

Cine vine însă în locul lui Tănase, un fotbalist de 45 de goluri pentru FCSB, în ultimii doi ani? Nimeni! Managerul Mihai Stoica a explicat, la Orange Sport, cum va acoperi vicecampioana plecarea lui Tănase în China.

Ce a spus Mihai Stoica?

*La momentul acesta, fără Tănase, noi avem doi titulari de 19 ani, Octavian Popescu şi Ianis Stoica. De acum, după plecarea lui Tănase, Ianis Stoica devine titular. Indiscutabil! 

*OK, pleacă jucători, dar pe bani mulţi. Trăim, pentru că niciodată nu poţi să-ţi doreşti să nu plece jucători, chiar dacă slăbeşti din puncte de vedere sportiv.

*Ideea e ca tu să trăieşti, nu să trăieşti cu -25, -26, -30 de milioane. Aia nu e o reţetă, să pierzi bani în fiecare an, ideea e să câştigi bani dacă se poate.

Ianis Stoica, folosit tot mai des de FCSB

Ianis Stoica e fiul fostului fotbalist, Pompiliu Stoica. Acesta, la rândul său, a jucat la Steaua. Născut la data de 8 decembrie 2002, Ianis Stoica are 19 ani şi, de-a lungul carierei, a evoluat şi pentru România U21.

La FCSB, a început să fie folosit tot mai des, începând din sezonul trecut. Când a şi adunat, per total, 34 de meciuri, 9 goluri şi 5 pase de gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite