Familia lui Kelvin Kiptum, sfâșiată de durere: imaginile redau dimensiunea tragediei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru lumea sportului, Kelvin Kiptum (24 de ani) era un alergător de elită, deținătorul recordului mondial la maraton, în pole-position pentru a sparge bariera de 2 ore în proba regină a atletismului.

Kelvin Kiptum s-a stins la doar 24 de ani
Kelvin Kiptum s-a stins la doar 24 de ani

Pentru familia sa însă, Kelvin era stâlpul casei, omul care urma să schimbe standardele vieții părinților prin rezultatele sale și câștigurile obținute din partea sponsorului Nike. Moartea sa, în urma unui accident de mașină, a provocat o tragedie de nedescris. Și a lăsat o familie întreagă fără nicio susținere materială. De altfel, soția alergătorului a și cerut deja ajutorul guvernului, spunând că, rămasă cu doi copii, n-are ce să le ofere, dar nici tăria de a le spune că tatăl lor s-a prăpădit.

În acest context, imaginile care sosesc din Kenya redau dimensiunea tragediei morții lui Kelvin Kiptum. Casa în care trăiesc părinții fostului sportiv a fost asaltată de reporteri din întreaga lume. Din păcate, durerea care a lovit familia e atât de mare, încât tatăl și soția lui Kelvin cu greu au putut să vorbească cu presa. Imaginile de mai jos, care fac înconjurul lumii, vorbesc de la sine despre ce se întâmplă, în aceste ore, în satul unde a copilărit Kelvin:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite