Fotografie teribilă cu accidentul care l-a omorât pe Kelvin Kiptum: mașina condusă de atlet s-a făcut zob

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Început groaznic de săptămână pentru iubitorii de alergare! Pentru că vestea morții lui Kelvin Kiptum, deținătorul recordului mondial în proba de maraton, a căzut ca un trăsnet. Și face valuri în jurul lumii.

Kelvin Kiptum s-a stins la doar 24 de ani
Kelvin Kiptum s-a stins la doar 24 de ani

Vorbim despre un alergător de elită care a reușit să încheie maratonul Chicago 2023 cu un rezultat fabulos: 2 ore și 35 de secunde! Și care era în cărți pentru a deveni primul om din istorie cu o altă performanță incredibilă: un maraton omologat de Federația Internațională de Atletism (IAAF) terminat în sub 2 ore! Sportivul din Kenya urma să atace acest rezultat pe 14 aprilie, în cadrul maratonului de la Rotterdam. De asemenea, Kiptum era favoritul principal la aurul olimpic, în proba de maraton, la JO 2024 (26 iulie – 11 august).

Din păcate, accidentul suferit de Kelvin acasă, la Eldoret, a lăsat sportul mondial fără un atlet de mare viitor. Detaliile accidentului au fost oferite de Adevărul aici. Iar acum, pe măsura trecerii orelor, apar amănunte tragice despre moartea lui Kiptum. Acesta se afla la volanul unei mașini, Toyota Premio, când a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit de un copac. Kelvin Kiptum și antrenorul său, Gervais Hakizimana, au murit pe loc. Un al treilea pasager, o femeie, a fost transportată la spital în stare gravă.

Între timp, au apărut primele imagini cu mașina condusă de Kiptum. Care a fost distrusă complet în urma impactului, semn că sportivul avea viteză mare, în momentul producerii accidentului.

Toyota Premio, mașina condusă de Kelvin Kiptum, distrusă complet
Toyota Premio, mașina condusă de Kelvin Kiptum, distrusă complet
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite