Erdogan, dezvăluire șocantă despre Ronaldo: Președintele Turciei aruncă lumea fotbalului în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mondialul a trecut, teoriile SF privind competiția din Qatar apar ca ciupercile după ploaie! Iar acum, într-o perioadă fără competiții majore, declarațiile oferite de Recep Tayyip Erdoğan (68 de ani), președintele Turciei, au avut un impact mediatic major și au aruncat lumea fotbalului în aer.

Cristiano Ronaldo a avut un Mondial de care nu-și va aduce aminte cu plăcere.
Cristiano Ronaldo a avut un Mondial de care nu-și va aduce aminte cu plăcere.

Concret, Erdoğan a oferit o variantă bulversantă pentru faptul că, în Qatar, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost titular, în cele trei partide din faza grupelor, pentru ca apoi, în optimi și în sferturi, să înceapă ambele partide pe banca de rezerve. Contra Elveției (6-1), Ronaldo a fost trimis pe teren, abia din minutul 73, iar în înfrângerea cu Maroc (0-1), selecționerul Fernando Santos l-a folosit, după pauză, din minutul 51.

Pe Ronaldo l-au irosit. Din nefericire, a fost victima unei suspendări politice. Când trimiți pe teren un jucător de talia lui Ronaldo, doar pentru ultima jumătate de oră, îl distrugi din punct de vedere mental și îl lași fără energie. Ronaldo e un om care susține cauza palestiniană. Și a plătit prețul pentru asta. Din păcate, au ținut să fie eliminat“, a declarat Erdoğan în cadrul unui eveniment dedicat tinerilor, în provincia Erzurum.

Recep Tayyip Erdoğan, președintele Turciei
Recep Tayyip Erdoğan, președintele Turciei

De remarcat că declarațiile liderului turc vin în contextul în care Cristiano Ronaldo e liber de contract și, potrivit presei, în negocieri avansate cu saudiții de la Al-Nassr Riad. Al-Jazeera a notat, totuși, că, în ciuda teoriei lui Erdoğan, Cristiano Ronaldo n-a avut niciodată o poziție publică în favoarea Palestinei, în conflictul cu Israelul, în ciuda apariției unor știri false, în acest sens!

În schimb, de-a lungul anilor, Ronaldo s-a fotografiat alături de mai mulți oficiali israelieni și, la un moment dat, și-a făcut cadou tricoul fostului ministru de Externe, Israel Katz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite