Fotografie superbă cu copilul Kylian Mbappe: Cum arăta camera sa când visa să fie mare

0
Publicat:

Dacă Argentina visează cu ochii deschiși, și francezii abordează finala de duminică încrezători. Și e normal să fie așa, dacă ne gândim că reprezentativa „cocoșului galic“ a fost pusă în capul listei favoritelor, încă înaintea turneului final, și și-a respectat statutul în Qatar. Iar asta după ce selecționerul Didier Deschamps a pierdut nume grele înainte și pe parcursul competiției! Ne putem imagina doar cum ar fi arătat Franța, dacă i-ar fi avut și pe N'Golo Kanté, Karim Benzema și Theo Hernández, toți titulari, în mod normal.

Kylian Mbappe are deja un titlu mondial, câștigat în 2018.
Kylian Mbappe are deja un titlu mondial, câștigat în 2018.

Chiar și cu aceste pierderi grele, Franța a prins finala, având o echipă solidă în care se remarcă mai ales cuplul Giroud – Mbappe în ofensivă. Faptul că cei doi au înscris 9 goluri împreună, la CM 2022, vorbește despre calitatea lor. Dacă Giroud (36 de ani) e, aproape sigur, la ultimul Mondial, în schimb, Mbappe, puștiul care a crescut într-o cameră în care peretele erau acoperite cu posterele cu Cristiano Ronaldo, e în fața unui viitor în care cerul e limita! Pentru că, la 24 de ani – va împlini această vârstă pe 20 decembrie, la două zile după finala cu Argentina -, Mbappe are deja un Mondial câștigat, în 2018. Iar când punem cifrele sale de la CM 2018 și CM 2022 fața în față cu cele ale lui Messi în aceste întreceri, ne dăm seama că, nu degeaba se spune că asistăm la nașterea noului Pelé!

Copilul Kylian Mbappe, înconjurat de postere cu Cristiano Ronaldo. FOTO: Facebook
Copilul Kylian Mbappe, înconjurat de postere cu Cristiano Ronaldo. FOTO: Facebook

Dacă va fi așa, ne vom convinge în anii următori. Până atunci, ne așteaptă o finală apetisantă, după o lună de vis în care meciurile incendiare din Qatar ne-au încălzit această iarnă atipică, dar de care ne vom aduce aminte mereu cu mare plăcere.

Mondialul din Qatar, ultimele meciuri

Semifinale

*Argentina – Croația 3-0

*Franța – Maroc 2-0

Finala mică

*Croația - Maroc, sâmbătă, ora 17.00

Finala

*Franța - Argentina, duminică, ora 17.00

Toate meciurile Mondialului se vor vedea, în continuare, pe TVR 1.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite