Emma Răducanu, explozivă după un sezon ratat: Declarații tăioase după căderea ei liberă

0
Publicat:

Emma Răducanu riscă să-și facă loc în clubul nedorit al sportivelor care „au dansat o vară“. Pentru că, după triumful de la US Open 2021, Emma n-a reușit niciodată să mai aibă nivelul magic pe care l-a atins, la New York, în acele două săptămâni formidabile în care a venit din calificări, a legat zece victorii fără set pierdut, și a cucerit trofeul.

Emma Răducanu a avut, la un moment dat, mai multe contracte decât victorii în 2022.
Emma Răducanu a avut, la un moment dat, mai multe contracte decât victorii în 2022.

În 2022, Emma Răducanu a încheiat sezonul cu un bilanț negativ: 17 victorii – 19 înfrângeri. Și, firește, se află acum pe locul 76 WTA, după ce a încheiat 2021 pe... 19 WTA! Deranjată de forma ei sportivă, dar și furioasă pentru că a fost acuzată, nu o dată, că e mai preocupată de semnarea unor contracte publicitare decât de antrenamente, britanica a răbufnit acum. Potrivit Digi Sport, ea și-a acuzat contestatarii de lansarea unor minciuni.

Ce a spus Emma Răducanu?

*M-am confruntat cu foarte multă adversitate din partea multora în acest an. S-au spus atât de multe lucruri despre mine care nu sunt adevărate. Au fost minciuni! Trebuie să mă obișnuiesc cu astfel de lucruri, atât cu publicitate venită la pachet odată cu câștigarea US Open, cât și cu criticile, chiar dacă, de multe ori, sunt nefondate. Atenția care mi-a fost acordată a fost enormă.

*Nu-mi vine să cred că e deja finalul sezonului, ultimele 12 luni au fost extrem de intense. Marele meu obiectiv pentru 2023 e să rămân sănătoasă, să pot să joc cât mai mult tenis. Anul acesta, am resimțit puternic problemele de ordin fizic, a trebuit să concurez la cu totul alt nivel decât eram obișnuită, au existat așteptări foarte mari. Corpul meu s-a chinuit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite