Emma Răducanu, caz de Dosarele X: Imagini cu momentul care i-a încheiat parcursul la Wimbledon VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

Sportiva de 18 ani a fost nevoită să abandoneze, în setul doi al meciului cu Tomljanovici (Australia, 28 de ani, 75 WTA) din motive care şi acum rămân neclare.

Emma Răducanu (338 WTA) a părăsit Wimbledon 2021, însă va înregistra un salt uriaş, în clasamentul mondial, după turneul de la „All England Club“ şi va primi şi cel mai mare cec din cariera ei de până acum, aşa cum „Adevărul“ a explicat aici.

La mai bine de 12 ore după meciul cu Ajla Tomljanovici, în timpul căruia a părăsit terenul şi nu s-a mai întors de la vestiar, încă nu se ştie, clar, ce a păţit Emma. Mai ales că ea nici măcar n-a mai participat la conferinţa de după meci! 

În acest moment, potrivit organizatorilor, există o explicaţie scurtă pentru ce a păţit Emma Răducanu, luni seară: „Probleme de respiraţie“. Mai departe însă, nimeni n-a explicat de unde au apărut aceste probleme şi care a fost verdictul medicilor care au examinat-o pe Emma. 

În aceste condiţii, a prins contur speculaţia potrivit căreia Emma Răducanu ar fi suferit un atac de panică, aşa cum „Adevărul“ a scris aici. Această variantă a fost întărită şi de declaraţiile oferite de fostul mare jucător american, John McEnore.

Ce a spus John McEnore?

*E păcat. Îmi pare rău de Emma. E evident că a fost copleşită de emoţii, dar e de înţeles. De altfel, noi am mai vorbit despre lucrurile acestea constant. Cât de mult pot suporta aceşti jucători?

*Te uiţi la jucătorii longevivi din circuit şi vezi că ei rezistă foarte bine presiunii. Reuşesc să-şi păstreze calmul, deci trebuie să-i apreciem. Sper ca Emma Răducanu să înveţe din această experienţă. Poate că e bine că i s-a întâmplat acum, la 18 ani. Şi eu am jucat meciuri la 18 ani şi, uneori, mă bucuram că am pierdut, pentru că asta mi-a permis să înţeleg ce mi-ar trebui ca să reuşesc. Să o lăsăm să ia o gură serioasă de oxigen, poate va mai primi wild-card-uri.

CITEŞTE ŞI:

Tatăl Emmei Răducanu, în prim-plan: Cum şi-a schimbat prenumele în Anglia şi ce a declarat despre fiica sa FOTO

Emma Răducanu, sufocată de mască: Apar noi detalii după abandonul de la Wimbledon

VEZI PRIMELE IMAGINI CU MOMENTUL ÎN CARE RĂDUCANU PĂRĂSEŞTE TERENUL

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite