Emma Răducanu, sufocată de mască: Apar noi detalii după abandonul de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Într-un moment în care rămasese fără aer, Răducanu (dreapta) a fost obligată să-şi pună şi masca
Într-un moment în care rămasese fără aer, Răducanu (dreapta) a fost obligată să-şi pună şi masca

Adolescenta de 18 ani a părăsit terenul, când era condusă cu 0-3, în setul secund al meciului cu Ajla Tomljanovici (Australia, 28 de ani, 75 WTA). Iar presa internaţională susţine că Emma a suferit şi din cauza protocoalelor COVID.

Emma Răducanu (18 ani, 338 WTA) a făcut un Wimbledon 2021 senzaţional, însă parcursul ei s-a încheiat după incident demn de Dosarele X, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Potrivit presei din Anglia, Răducanu, care a ieşit de pe teren în setul doi al meciului din optimi, şi de atunci n-a fost văzută nicăieri - a absentat şi de la conferinţa de presă - va publica, astăzi, un comunicat despre starea ei de sănătate.

Până atunci, presa internaţională a redat sfatul pe care Emma l-a primit din partea antrenorului, imediat după ce a început să aibă probleme de respiraţie pe teren.

„Respiră uşor şi încet, asta e“, a spus antrenorul Emmei, în încercarea de a-şi restabili eleva. Ceea ce nu s-a întâmplat însă. Şi, mai mult, într-un moment în care se sufoca pe teren, Răducanu a fost nevoită să-şi pună masca pe faţă, pentru a respecta protocoalele COVID! 

A fost un gest care i-a îngreunat situaţia, după cum au notat jurnaliştii de la cceverybody.com. De altfel, imediat după ce şi-a pus masca, Răducanu a şi părăsit terenul, s-a dus la vestiar, de unde nu s-a mai întors.

După cinci minute, arbitrul de scaun, Aurelie Torte, a anunţat că meciul s-a încheiat!

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite