Tatăl Emmei Răducanu, în prim-plan: Cum şi-a schimbat prenumele în Anglia şi ce a declarat despre fiica sa FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Răducanu va ocupa locul 175 WTA, după Wimbledon
Emma Răducanu va ocupa locul 175 WTA, după Wimbledon

Adolescenta de 18 ani rămâne în centrul atenţiei, la două zile după ce a părăsit turneul de la „All England Club“, în optimi, după un moment bizar, care a obligat-o să iasă de pe teren.

Emma Răducanu (338 WTA) a încheiat socotelile cu Wimbledon 2021, iar proba feminină a ajuns, între timp, la faza semifinalelor, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Cum astăzi nu sunt meciuri la feminin, la „All England Club“, presa britanică a continuat să scrie despre cazul Emmei Răducanu. Din două motive: în primul rând, aceasta e noua senzaţie a sportului din Marea Britanie, cu o cotă fantastică în acest moment, după cum „Adevărul“ a explicat aici, iar abandonul ei la Wimbledon s-a produs în condiţii ciudate.

Tocmai de aceea, cei de la „The Independent“ l-au abordat pe tatăl Emmei Răducanu, după incidentul din timpul meciului cu Ajla Tomljanovici. Şi l-au chestionat despre starea Emmei. De notat că Ion Răducanu (foto, jos) şi-a schimbat prenumele în Ian, după ce s-a mutat în Anglia, alături de soţia sa, care e chinezoaică şi pe care o cheamă Renee.

Raducanu

Ce a spus tatăl Emmei Răducanu în presa britanică?

*Sunt mândru de Emma, aşa cum sunt foarte mulţi oameni. Cred că din cauza nivelului meciului, a fost nevoită să abandoneze. Dacă nervii şi stresul au jucat un rol? Cine ştie?

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite