Dumitru Dragomir, virulent la adresa lui Becali. Patronul FCSB, desființat de fostul șef al LPF: „E bolnav mintal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu a avut milă de FCSB, după  eșecul rușinos cu Rapid, scor 0-4. Fostul șef al LPF îl vede principal vinovat pe Gigi Becali, care a gestionat dezastruos situația echipei.

Dumitru Dragomir, atac fără milă la adresa lui Gigi Becali. Foto Fanatik
Dumitru Dragomir, atac fără milă la adresa lui Gigi Becali. Foto Fanatik

Mitică Dragomir și Gigi Becali sunt două dintre personajele controversate ale fotbalului românesc. În memoria fanilor, rămâne celebra replică a finanțatorului roș-albaștrilor: „M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat”. Peste ani, cei doi continuă duelurile jignitoare, fostul președinte al LPF apreciind că patronul FCSB e ”bolnav mintal”.

"La toate patru, greșeli de portar. Krasniqi a făcut o preluare de 40 de metri. Târnovanu trebuia să stea pe linia de 11 metri. Dacă ieșea, o scotea în aut. La primul gol, la fel. La toate goluri, greșeală de portar. În al doilea rând, nu s-a prins nimeni că fundașii laterali și mijlocași aveau spații foarte mici între ei? Coman n-a trecut niciodată de fundașul dreaptă, iar Tavi Popescu n-a trecut o dată de un puști de 18 ani. La FCSB era un haos de nedescris. Parcă era echipă de Divizia C, incredibil!

Foștii FCSB-iști s-au răzbunat

I-a făcut praf! Cel mai bun de la Rapid a fost Oaidă, cum să-i dai drumul? Vai de mine, ce capacitate de efort! Absența lui Chiricheș e o greșeală impardonabilă, nu se poate așa. I-a dezumflat rău de tot. Pe Tavi Popescu l-au nenorocit cei de la club. L-au mutat de pe un post pe altul până l-au curățat. L-au desființat, l-au curățat. M-am convins că nici Coman n-are moral de competiție înaltă. El e cel mai tare doar la meciurile slabe.

I se face o mare nedreptate lui Andrei Vlad. Politică idioată la FCSB. Trebuie să fii bolnav mintal să-l dai pe Compagno când n-ai niciun vârf de atac. Bagă-l cel puțin pe Tavi Popescu vârf, nu ba mijlocaș stânga, ba mijlocaș dreapta. Eu, dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din țară", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

În ultimii ani, FCSB a cedat o mulțime de jucători, după toanele patronului. Mulți dintre ei au ajuns în curtea Rapidului, iar aceștia s-au răzbunat cu vârf și îndesat în meciul de sâmbătă seara de pe Arena Națională.

Clasament play-off după înjumătățirea punctelor

1. FCSB - 32p

2. Rapid - 28p*

3. CFR Cluj - 27p*

4. Universitatea Craiova - 23p**

5. Farul Constanța - 22p*

6. Sepsi OSK - 22p*

* echipele au beneficiat de înjumătățire

** Universitatea Craiova mai are un meci de jucat, cu FC U Craiova. Va intra cu 24 de puncte dacă face egal sau 25 de puncte dacă învinge.

Play-off Superliga, prima etapă

FCSB - Sepsi

Rapid - Farul

CFR Cluj - Universitatea Craiova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite