Becali, „turbat“ după Rapid – FCSB: „Umilință, batjocură!“. Tirada sa i-a lăsat muți pe cei din studio VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid – FCSB a confirmat, încă o dată, că la un club unde domină amatorismul impus de un patron scăpat de sub control, vorbim despre Gigi Becali, succesele nu pot fi decât întâmplătoare. De fapt, în campionatul nostru modest, FCSB a ajuns pretendentă la titlu, având statutul de „chior în țara orbilor“.

Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul
Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

Numai că, sâmbătă, într-un moment crucial în lupta pentru titlu, formația din Berceni a făcut implozie. Rapid - FCSB, un „măcel fotbalistical cărui film a fost oferit de Adevărul aici, a arătat, în mod clar, această situație.

Iar rezultatul i-a provocat o criză de nervi lui Gigi Becali! Care a intrat în emisiunea Fanatik Superliga, moderată de Horia Ivanovici pe Prima Sport 1, și a făcut prăpăd!

Ce a declarat Gigi Becali după Rapid – FCSB?

*O partidă rușinoasă, nu dezamăgitoare. E batjocură ce s-a întâmplat, nu umilință! Ce poți să simți, dacă nu pot să aleg un singur jucător din 11? (n.r. – care să fi jucat bine la FCSB). Ei au fost o echipă de fotbal, noi n-am fost. Ei și-au dat viața pe teren, noi nu.

*Dacă Olaru, Coman, Tavi Popescu au fost zero... Nu mai spun de Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră el în poartă. L-aș băga pe Vlad. La primul gol, trebuia să iasă. Și la acela de la colțul scurt a greșit. E fricos. Era mingea lui.

*Coman le-a luat pe toate să tragă echipa după el. A început ca pe vremuri, să dribleze el tot. Olaru, căpitanul echipei, zero. Pe Tavi (n.r. – Octavian Popescu) îl scot, îl bag pe unu' de 16 ani.

*Prima repriză a fost a noastră. Dar am luat golul ăla pe greșeala lui Târnovanu. N-a ieșit să prindă mingea, a luat gol de la Iacob.

*N-am avut niciun jucător pe teren, nimic! E joc, trebuie bărbăție. Florinel Coman a fost zero.

*Trebuia să-l iau eu pe Krasniqi. Am vorbit cu cineva din staff că el nu joacă la CFR Cluj, dar uite ce a ajuns. În viața mea nu mai fac asta, când vreau să iau un jucător. Mi-au povestit oamenii că nu joacă la CFR, că unde joacă în locul lui Coman la FCSB? Mai te mai consulți și cu stafful. Dar acum nu mai fac asta niciodată.

VEZI INTERVENȚIA LUI GIGI BECALI LA FANATIK SUPERLIGA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite