Mihai Stoica, debusolat după umilința cu Rapid. Șeful Becali îl scoate din schemă pe managerul FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a zdrobit-o sâmbătă seara pe FCSB, scor 4-0, în ultima rundă a sezonului regulat din Superligă.  Managerul Mihai Stoica a recunoscut superioritatea giuleștenilor, dar speră ca echipa sa să se trezească în play-off și să câștige campionatul după 9 ani.

Mihai Stoica speră ca echipa sa să se trezească. Foto Facebook
Mihai Stoica speră ca echipa sa să se trezească. Foto Facebook

„Am început bine meciul. Am jucat bine doar după gol până la pauză. Nu am mai ieșit de la cabine. Singura veste bună e ca se înjumătățesc punctele de astăzi, ca să facem o glumă amară. Era mai rău dacă se întâmpla în play-off.

N-am fost bine astăzi. Dar toți băieții care n-au fost bine astăzi, au fost buni pe durata sezonului regular. Intrăm de pe primul loc în play-off! Eu am un singur regret imens, faptul că au asistat aproape 10.000 de suporteri în peluză la o înfrângere de dimensiunile astea. Scorul nici nu e prea aspru! Chiar reflectă realitatea din partea a doua a meciului.

Nu știu de ce am intrat atât de rău în partea a doua a jocului. Pentru mine e un mister. Nu acuz, nu am făcut asta niciodată. Suntem pe primul loc, avem 4,5 puncte avans. Ne bate Rapidul pe unde ne prinde, ce să mai zicem?”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Gigi Becali nu-l va mai consulta în privința transferurilor

După acest meci, managerul FCSB nu va mai fi consultat de patron în privința transferurilor, astfel că omul de afaceri va reveni la vechile sale metehne, de a decide totul de unul singur. Asta pentru că Gigi Becali l-a vrut pe kosovarul Krasniqi pe vremea când acesta devenise rezervă la CFR Cluj, dar a ajuns în Giulești pentru că MM l-a convins pe șeful său să nu-l ia pe jucător.

Krasniqi a marcat golul de 3-0 pentru Rapid la duelul de aseară, iar Becali a anunțat că nu se va mai consulta cu staff-ul în privința mutărilor pe care va dori să le mai facă. ”Ăsta e gol să-l iei pe care l-a dat Krasniqi? Trebuia să-l iau eu pe Krasniqi. Am vorbit cu cineva din staff că el nu joacă la CFR Cluj, dar uite ce a ajuns. În viața mea nu mai fac asta când vreau să iau un jucător.

Mi-au povestit oamenii că nu joacă la CFR, că unde joacă în locul lui Coman la FCSB? Te mai consulți și cu staff-ul. Dar acum nu mai fac asta niciodată. Ți-am spus că e cel mai bun de la CFR Cluj”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite