Drăgușin, printre cei mai prost plătiți jucători de la Tottenham: „Înseamnă că nu știi să negociezi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Drăgușin (21 de ani) a făcut un mare pas înainte și a ajuns în Premier League, cel mai puternic campionat din lume. Această mutare l-a și transformat imediat în cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc, după cum Adevărul a arătat aici.

Radu Drăgușin a plecat de la Genoa
Radu Drăgușin a plecat de la Genoa

De când a fost anunțată mutarea lui Drăgușin în Premier League, impresarul său, Florin Manea, a insistat că stoperul s-a gândit mai puțin la bani și a pus pe primul loc oportunitatea sportivă de a evolua într-o întrecere de cel mai înalt nivel! Și, când ne uităm pe lista salariilor oferite de Tottenham, ne dăm seama că, într-adevăr, Radu s-a mulțumit cu puțin. Pentru că românul ocupă doar locul 25 în ierarhia contractelor la Spurs!

Din ce a scris jurnalistul Gianluca Di Marzio, Drăgușin va încasa trei milioane de euro pe an la Londra. Adevărul a arătat că acest salariu stagional reprezintă o creștere substanțială pentru Radu în doar jumătate de an. Totuși, prin comparație, neamțul Timo Werner, care tocmai a sosit la Tottenham la rândul său, a primit un contract anual de 9,9 milioane de euro!

Iată topul salariilor anuale la Tottenham:

1. Heung-min Son – 11,4 milioane de euro

2. Ivan Perisic – 10,8 milioane de euro

3. James Maddison – 10,2 milioane de euro

4. Cristian Romero – 9,9 milioane de euro

5. Timo Werner – 9,9 milioane de euro

Salariul lui Drăgușin, subiect de dezbatere la Orange Sport

Contractul pe care Radu l-a primit la Tottenham a ajuns să fie analizat, miercuri, la Orange Sport. Aici, părerile din studio au fost împărțite. Cu precizarea că Basarab Panduru, fost internațional, s-a arătat revoltat de puținul cu care s-a mulțumit Drăgușin. Chiar dacă n-a dat nume, Panduru a lăsat de înțeles că cel care a negociat contractul stoperului român e de vină. Adică, impresarul Florin Manea.

Basarab Panduru - Când Tottenham şi Bayern se bat pe tine, şi cel mai mic salariu e 10 milioane la Bayern, şi tu ceri 3 milioane, înseamnă că e o problemă. Nu ştii să negociezi. Ai o problemă. Drăguşin trebuia să aibă 5 milioane, dacă N-ai cum să primeşti 2-3 milioane. Niciodată! Minim 5 milioane. Sunt două echipe care plătesc din cale-afară. Cum să am acest salariu? Că aşa vrea Tottenham? Nu, dai cât vreau eu. Trebuie să se bată impresarul pentru el, să aibă salariul mare.

Florin Lovin - Nu poţi să rişti tu, să ceri 10 milioane. Că nu dă nimeni. Nu consider că e un jucător care, la vârsta pe care o are, de la echipa pe care vine, să ceară aşa mulţi bani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite