Drăgușin, salariu astronomic la Tottenham: contractul lui Radu a crescut de 6 ori în jumătate de an!

0
Publicat:

Radu Drăgușin (21 de ani) a început anul 2024 cu o mare reușită! Atât personală, cât și pentru fotbalul românesc. Pentru că afacerea plecării sale, de la Genoa la Tottenham Hotspur, e una cu mai multe borne istorice. În primul rând, pentru fotbalul românesc, dar și pentru gruparea din Serie A, care a realizat un profit uriaș în doar jumătate de an.

Radu Drăgușin va evolua în Premier League după plecarea de la Genoa
Radu Drăgușin va evolua în Premier League după plecarea de la Genoa

Firește, când sunt mulți bani la mijloc, cum se întâmplă în această tranzacție, jucătorul va fi foarte mulțumit. Ceea ce se confirmă și în cazul lui Drăgușin. Potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, specialist în transferurile internaționale, stoperul român va primi un salariu stagional de 3 milioane de euro la Tottenham.

Așadar, Drăgușin se va bucura de o creștere substanțială a veniturilor sale. La Genoa, primul contract semnat de el, în vară, era în valoare de 500.000 de euro pe sezon. Apoi, în noiembrie, când clubul i-a prelungit acordul până în 2027, salariul lui Drăgușin a fost dublat, ajungând la un milion de euro pe sezon. Acum, la Londra, internaționalul român va primi trei milioane de euro pe sezon. Concluzia: în doar jumătate de an, contractul lui Drăgușin a crescut de șase ori!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite