Telenovela Drăgușin s-a încheiat cu o afacere colosală: Radu pleacă de la Genoa și devine cel mai scump român din istorie

0
Publicat:

Radu Drăgușin (21 de ani) face un transfer spectaculos în 2024 care poate deveni un an marcant pentru cariera sa! Pentru că, pe lângă faptul că a fost în centrul atenției în această telenovelă a plecării sale de la Genoa, în vară, el va și juca în naționala României la Campionatul European din Germania (14 iunie – 14 iulie).

Radu Drăgușin va juca în Premier League
Radu Drăgușin va juca în Premier League

Până atunci, astăzi dimineață, jurnalistul Fabrizio Romano, specialist în transferurile internaționale, a confirmat ceea ce anunțase de ieri: Radu Drăgușin pleacă de la Genoa cu destinația Tottenham Hotspur, într-o afacere de peste 30 de milioane de euro.

25 de milioane de euro e suma care va fi încasată imediat de formația din Seria A și, ulterior, la ea se poate adăuga și suma de 5 milioane de euro din bonusuri de performanțe, în cazul în care ele vor fi atinse de Drăgușin la Tottenham. În cadrul afacerii, fundașul Djed-Hotep Spence (23 de ani) va merge în direcția opusă, la Genoa, sub forma de împrumut.

Prin acest transfer, care poate depăși chiar suma de 30 de milioane de euro, din ce a scris Fabrizio Romano, Radu Drăgușin a devenit cel mai scump jucător român din istoria fotbalului. Acest lucru e confirmat de cifrele furnizate de transfermarkt.com. Aici, în clasamentul celor mai scumpe transferuri cu jucătorii români în prim-plan, Drăgușin va urca pe primul loc după oficializarea plecării sale la Tottenham. Formația londoneză ocupă locul 5 din 20 în Premier League, la șase puncte de liderul Liverpool.

1. Radu Drăgușin (Genoa – Tottenham) – 30 de milioane de euro

2. Adrian Mutu (Parma – Chelsea) – 19 milioane de euro

3. Cristi Chivu (Ajax – AS Roma) – 18 milioane de euro

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite