Drăgușin, gadget-ul de 550 de dolari cu care s-a prezentat la Tottenham: ce face noua „jucărie“ a vedetelor FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Drăgușin (21 de ani) e de acum un star de Premier League, cel puțin în fotbalul nostru sărac, lipsit de vedete, și așa se explică faptul că stoperul e sub lupa presei, toate mișcările și gesturile sale fiind analizate.

Radu Drăgușin, un star de Premier League în România
Radu Drăgușin, un star de Premier League în România

Inclusiv imaginile de la prezentarea lui Drăgușin la Tottenham au fost luate la puricat de televiziunile de la noi. Iar Orange Sport a descoperit un detaliu: noul jucător al londonezilor a purtat un accesoriu, un inel mai precis, cu funcții similare cu un ceas de fitness.

„Adevărul“ a „săpat“ un pic și a aflat că inelul lui Drăgușin nu e chiar unul oarecare, pentru că pe piață se află multe gadget-uri de acest fel. În schimb, așa cum era de așteptat, internaționalul român a optat pentru cel mai în vogă inel de fitness, foarte popular printre marile vedete, inclusiv prințul Harry.

Prințul Harry are și el Oura Ring Gen 3
Prințul Harry are și el Oura Ring Gen 3

E trendy, dar sub nivelul unui ceas de fitness

Inelul lui Drăgușin se numește „Oura ring – Gen 3“. Și costă cam 550 de dolari. La fel ca un ceas de fitness, acest inel monitorizează pașii, pulsul, nivelul oxigenului în sânge și calitatea somnului, oferind o gamă foarte mare de detalii prin intermediul unei aplicații instalate pe telefon.

Oura ring – Gen 3
Oura ring – Gen 3

Chiar dacă acest gadget e la mare modă printre vedete, potrivit site-urilor de specialitate, care au scris recenzii după ce au test „Oura ring – Gen 3“, acest inel nu bate un ceas de fitness performant. Și are mai multe minusuri. Printre care obligația de a plăti un abonament înfiorător de scump, de 72 de dolari pe lună, pentru ca aplicația să fie disponibilă, cu toate datele, pentru utilizator! E genul de sumă pe care ar plăti-o doar un om pentru care banii nu contează, în condițiile în care un ceas de fitness îți oferă același set de date, dar fără vreun abonament costisitor.

Drăgușin cu Oura Ring la deget, în timpul semnării contractului cu Tottenham
Drăgușin cu Oura Ring la deget, în timpul semnării contractului cu Tottenham

Specialiștii în tech au concluziat că inelul purtat de Radu Drăgușin a devenit, mai degrabă, popular printre vedete. Pentru design, pentru că e ceva discret, comparativ cu un ceas de fitness, iar posesorii unui astfel de inel se pot lăuda că dețin ceva ce a devenit trendy printre celebrități.

VEZI INELUL OURA PURTAT DE DRĂGUȘIN ÎN TIMPUL EXERCIȚIILOR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite