Drăgușin și-a îmbogățit impresarul: comisionul încasat de Florin Manea, dezvăluit la televizor

0
Publicat:

Radu Drăgușin (21 de ani) a încheiat, duminică, o săptămână de vis în cel mai potrivit loc posibil: stadionul „Old Trafford“ de la Manchester, supranumit și „Teatrul Viselor“. Aici, s-a consumat debutul stoperului român în tricoul celor de la Tottenham, la capătul unor zile care au marcat trecerea sa de la Genoa, locul 12 din 20 în Serie A, la Londra, în lotul unei formații de top din Premier League.

Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Introdus pe teren în minutul 85 al meciului Manchester United – Tottenham (2-2), Drăgușin a avut o prestație bună, cât a fost în joc, dar încă e prea devreme să-l evaluăm la noua sa echipă. Cert e că acest transfer a fost o reușită financiară pentru toată lumea! Chiar dacă Radu e printre cei prost plătiți jucători din lotul lui Tottenham, salariul mic“ pe care îl va încasa la Londra într-un sezon e peste ce câștigă mulți oameni într-o viață întreagă!

Și nu doar Drăgușin a dat lovitura, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. La fel de profitabilă a fost trecerea fotbalistului, de la Genoa la Londra, pentru impresarul său, Florin Manea. Comisionul încasat de acesta și de colaboratorii săi a devenit subiect de discuție la Orange Sport, în cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Dan Udrea.

Ce s-a discutat la Orange Sport?

*Dan Udrea: Comisionul agenţilor a fost 3 milioane de euro. Din aceşti 3 milioane de euro, Florin Manea ia 1,8 milioane de euro, iar ceilalţi 2 colaboratori ai lui Manea, doi italieni, primesc şi ei 1,2 milioane de euro. Cum vi se pare?

*Basarab Panduru: Jucătorul are salariu mai mic decât comisionul agenţilor. E excelent (n.r. ironic), cum poate să fie altcumva?! Înseamnă că tragi de la jucător banii ăştia. Bravo lor dacă reuşesc să câştige 3 milioane de euro comision, ce să mai spun. Chiar sunt buni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite