Drăgușin l-a încurcat pe marele Gary Neville: moment amuzant la Sky Sports, viralizat online VIDEO

0
Publicat:

Radu Drăgușin a debutat deja la Tottenham, adunând zece minute pe teren, cu prelungiri cu tot, în remiza cu Manchester United din deplasare. Prestația stoperului de 21 de ani a fost, per ansamblu, bună, însă, firește, e prea devreme ca să fie dat un verdict despre acest transfer de peste 30 de milioane de euro.

Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Chiar și așa, faptul că Drăgușin a crescut și a atins un nivel atât de bun înseamnă o mare realizare. Și confirmă că Radu are potențial. De aceeași părere a fost și Gary Neville (48 de ani), fost internațional englez, care acum e analist pentru Sky Sports. Înaintea partidei de duminică, Manchester United – Tottenham (2-2), Neville chiar a vorbit despre trecerea lui Drăgușin în lotul londonezilor: „Toți cei trei fundași, van den Ven, Romero și Drăgușin, sunt interesanți de urmărit și pot evolua foarte mult până la finalul sezonului“.

Doar că, până să rostească fraza de mai sus, Neville a fost pus în dificultate de numele lui Drăgușin. Și chiar a întrebat cum se pronunță corect, primind răspunsul din partea colegului său, după cum se poate vedea mai jos:

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite