Dinamo aduce un antrenor ultra low-cost: S-a aflat salariul lui Gigi Mulţescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu va avea misiunea de a salva Dinamo de la retrogradare
Gigi Mulţescu va avea misiunea de a salva Dinamo de la retrogradare

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ va evolua şi în acest sezon în play-out, după ce înfrângerea de luni seară, cu FC Argeş (1-2), a confirmat această realitate tristă şi din punct de vedere matematic.

Debandada de la Dinamo continuă! Echipa lăsată de izbelişte de finanţatorul „ţepar“, Pablo Cortacero, şi ţinută în viaţă de proiectul suporterilor, va avea, începând de astăzi, un alt antrenor. Vorbim despre Gigi Mulţescu.

Poreclit „SMURD“ pentru că, de-a lungul carierei, a „resuscitat“ multe formaţii aflate în criză, Mulţescu (69 de ani) a fost antrenorul lui Dinamo, vara trecută, după care a fost dat la o parte, pentru a-i face loc lui Cosmin Contra. După ce „Guriţă“ a plecat, convins că promisiunile lui Cortacero sunt, de fapt, vorbe goale, Dinamo a fost preluată de Ionel Gane. Se întâmpla în decembrie 2020. 

Luni seară, după eşecul cu FC Argeş de pe teren propriu, tehnicianul de 49 de ani şi-a anunţat demisia. În 18 partide pe banca roş-albilor, Gane a adunat 7 victorii, 3 remize şi 8 înfrângeri. Şi a lăsat Dinamo pe locul 14 din 16 în Liga I, de play-out.

Odată cu plecarea lui Gane, imediat, a apărut şi numele înlocuitorului acestuia. Adică, Gigi Mulţescu, cel care, oricum, a rămas la dispoziţia clubului Dinamo, cu un post ocupat la academia „câinilor“. Din această postură, el avea un salariu de 500 de euro lunar. 

Acum, Mulţescu va conduce antrenamentul de astăzi al lui Dinamo şi rămâne de văzut dacă va primi şi o mărire salarială, având în vedere noul său rol la formaţia din „Ştefan cel Mare“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite