Cocaină în fotbalul românesc: Un dinamovist a fost prins la controlul antidoping!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magaye Gueye
Magaye Gueye

De la Adrian Mutu încoace, n-am mai avut un jucător în România care să fi consumat „drogul bogaţilor“. Astăzi însă, o ştire cu adevărat „bombă“ a zguduit Liga I!

Disputat la data de 10 februarie, în optimile Cupei României, derby-ul Dinamo - FCSB a fost, în mare parte, un meci insipid, încheiat cu victoria „câinilor“, scor 1-0. Iar asta în condiţiile în care cei de la FCSB au trimis pe teren o formulă cu mulţi jucători de rezervă din dorinţa de a-şi menaja titularii pentru duelurile din campionat.

La finalul acelui meci din cupă, trei jucători de la fiecare formaţie au fost chemaţi la controlul antidoping: Steliano Filip, Diego Fabbrini şi Magaye Gueye (Dinamo), Florinel Coman, Florin Tănase şi Dragoş Nedelcu (FCSB).

Astăzi, la o lună după meciul din cupă, gsp.ro a aruncat „bomba“: Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) a testat pozitiv pentru consum de cocaină! Potrivit sursei citate, Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) a înştiinţat deja clubul Dinamo, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

În vârstă de 30 de ani, atacantul senegalez, Magaye Gueye, va fi suspendat provizoriu până când cazul său va fi analizat. În acest sezon de Liga I, Gueye are 17 apariţii la Dinamo pentru care a marcat de trei ori.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite