Decizie majoră a Serenei Williams! Nu va mai reveni pe numărul unu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams FOTO Getty Images
Serena Williams FOTO Getty Images

Serena Williams a făcut senzaţie la Milano în ţinutele ei, participând în Italia la o gală de binefacere organizată de Novak Djokovici, iar tenisul e pus acum pe pauză.

Între două drumuri, la Nisa, unde a participat la inauguarea unei academii de tenis deţinută de antrenorul ei, Patrick Muratoglou, şi la Milano, Serena Williams a avut timp şi pentru un anunţ: "Din cauza problemelor continue pe care le am la umăr, nu voi participa la turneele de la Wuhan şi Beijing. Urez acestor turnee mult succes şi sunt sigură că fanii vor vedea un tenis de calitate. Mă antrenez în continuare şi sper să fiu în formă pentru Turneul Campioanelor", a spus Serena într-un comunicat.

Odată cu această decizie, Serena s-a resemnat cu pierderea locului unu, cel puţin pentru acest an, fiind imposibil să o mai ajungă pe Angelique Kerber.

Într-un interviu acordat CNN, ea spunea recent: "Voi juca tenis când voi fi la cel puţin 70 la sută din capacitatea mea. M-am săturat să pierd meciuri pe care în mod normal le-aş fi câştigat".

Serena Williams, la o plimbare prin Milano FOTO Getty Splash

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite