FOTO Serena Williams a făcut ravagii la Milano într-o ţinută provocatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea americană de tenis a ieşit pe străzile din Milano într-o ţinută provocatoare, cu pantaloni scurţi de blugi şi un tricou mulat.

Serena Williams a participat la o gală de binefacere organizată de Novak Djokovici în Milano, însă până la acest dineu ea a ieşit la o cafenea alături de câţiva prieteni şi a preferat, normal, o ţinută mai lejeră. A ales un tricou mulat, o vestă neagră care venea puţin peste pantalonii scurţi de jeanşi,  tocuri de 17 centimetri şi ochelari de soare. Paparazzi italieni au stat cu aparatele pe ea, urmărind fiecare mişcare a Serenei, care s-a îmbrăcat parcă special pentru a atrage atenţia asupra formelor sale provocatoare. 
Înnebunită după modă, ea însăşi proprietara unei linii vestimentare şi prezentă la mai toate acţiunile mari din Statele Unite, Serena a avut ocazia să-l întâlnească la Milano şi pe Giorgio Armani. A postat o poză pe Instagram alături de creatorul de modă de 82 de ani şi a scris un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Armani: “Legendar”.
Prin prezenţa la gala de binefacere a lui Djokovici, americanca i-a întors de fapt serviciul sârbului. Luni, Novak a fost la Nisa alături de Serena, la lansarea academiei de tenis a lui Patrick Muratoglou, antrenorul jucătoarei din Florida.
Eliminată în semifinale la US Open, Williams vrea oricum să mai ia o pauză de la tenis şi intenţionează să sară inclusiv peste Turneul  Campioanelor, prestigioasa întrecere de final de an. Actualul loc 2 WTA ar mai putea juca abia în ianuarie, la Australian Open.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite