De ce a pierdut Halep cu Bouchard? Românca explică momentele cheie ale unui meci ratat: „N-aveam cum să câştig“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep s-a accidentat în timpul partidei cu Bouchard
Simona Halep s-a accidentat în timpul partidei cu Bouchard

Marea favorită a caselor de pariuri la cucerirea titlului la Wimbledon, Simona Halep, constănţeanca de 22 de ani, a cedat în două seturi în faţa adversarei sale. La final, a făcut o analiză a jocului.

Cristian Tudor Popescu a pus eşecul Simonei exclusiv pe seama accidentării suferite în primul set, iar apoi a făcut-o „penibilă“ pe Eugenie Bouchard într-un comentariu acid. În schimb, Simona a fost mult mai elegantă în exprimări, atunci când a făcut o „radiografie“ a partidei pe care a pierdut-o, în semifinale, la Wimbledon.

Ce a spus?

„Mi-am sucit glezna şi apoi a fost dificil să mai continui. Pe moment, am simţit o mare durere, dar în timp a mai trecut. Oricum, nu am putut să împing în picioare. După accidentare, primul serviciu a fost mult mai slab. În tie-break, am servit bine până la 3-2, dar apoi ea a avut puţină şansă, a ajutat-o şi banda fileului. Bouchard apoi a jucat foarte bine. Tie-break-ul a fost momentul cheie al partidei, după ce l-am pierdut nu am mai putut să mă concentrez. 

Bouchard a fost avantajată de suprafaţa de joc. A putut să stea în spatele terenului şi să lovească puternic şi rapid, mai ales că a avut şi încredere. Este o foarte bună jucătoare şi în curând va ajunge foarte sus“, a declarat Halep, potrivit Mediafax.

Jucătoarea numărul 3 în lume a admis că nu avea cum să o învingă pe Bouchard. „Am dat tot ce am putut, dar în al doilea set mi-am pierdut energia şi nu cred că aş fi putut câştiga acest meci. Acest lucru s-a întâmplat şi pentru că sunt puţin obosită. După turul trei am resimţit nişte dureri musculare, iar după Roland Garros am avut puţin timp de recuperare. Dar sunt bucuroasă că am reuşit cea mai bună performanţă a mea la Wimbledon. Nu pot fi tristă. După o săptămână de pauză cred că voi fi din nou la sută la sută“, a încheiat Halep.

[<a href="//storify.com/Alinavasile123/halep-bouchard" target="_blank">View the story "Halep - Bouchard " on Storify</a>]

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite