David Popovici, omul apelor: „Pe uscat sunt foarte împiedicat”. De ce a ieșit pe stradă cu cagula pe față

0
Publicat:

David Popovici a vorbit fără ocolișuri despre cum este el ca om, în afara bazinului. Campionul mondial și european la natație a explicat și motivul pentru care și-a înghețat anul la facultate.

David Popovici preferă să stea în afara reflectoarelor în viața de zi cu zi. Foto EPA EFE
David Popovici preferă să stea în afara reflectoarelor în viața de zi cu zi. Foto EPA EFE

Cu câteva săptămâni în urmă, David Popovici a fost, alături de alți componenți ai Team România, protagonistul videoclipului imnului care-i va însoți pe tricolori la Olimpiada în Franța (26 iulie - 11 august).

„M-am simțit incomod din postura de dirijor la acele filmări. Eu sunt comod în apă, pe uscat sunt foarte împiedicat, iar dacă mă mai pui să cânt sau să dansez, sunt varză! Nu-mi place să cânt când mă vede lumea, fredonez melodii doar în duș”, a declarat campionul. David Popovici a mers mai departe și a mărturisit că încearcă să evite ”reflectoarele”.

Oamenii îl recunosc, indiferent cum se ”deghizează”

Eu încerc să stau cât mai puțin sub radar și îmi văd de viața mea normal. Am ieșit pe stradă cu șapcă, mască, cagulă, ochelari de soare, nu contează, oamenii tot mă recunosc”, a mai declarat David Popovici pentru SportsNet.

Ca să se poată concentra 100% pe pregătirea pentru Jocurile Olimpice și pentru a fi sigur că performează și la Facultatea de Psihologie, acolo unde este student, campionul mondial și european la natație a luat decizia în ceea ce privește studiile. „Am vrut să încerc cu facultatea din anul Jocurilor Olimpice, să le fac pe amândouă, dar am văzut că nu mă pot concentra pe pregătire împreună cu facultatea pe cât de mult mi-ar plăcea, așa că am ales să îngheț anul. Ne focusăm pe ce este mai important anul acesta și la anul mai încercăm o dată”, a anunțat David Popovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite