Dan Șucu, prima reacție după umilința Rapidului cu CFR. Când se ia decizia în privința lui Cristiano Bergodi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cel mai important meci din acest play-off - era ultima șansă de a reintra în lupta pentru titlu - Rapid a clacat de o manieră năucitoare în fața CFR-ul. A fost 1-4, după 0-4 la pauză, cu acționarul majoritar Dan Șucu privind în gol minute în șir, dezamăgit de neputința jucătorilor săi.

Dan Șucu, bulversat de ce a văzut în meciul de aseară. Foto Mediafax
Dan Șucu, bulversat de ce a văzut în meciul de aseară. Foto Mediafax

Înfrângerea Rapidului - a treia din play-off - e pusă pe umerii antrenorului Cristiano Bergodi, care e așteptat să părăsească Giuleștiul cât de curând. Însă patronul a anunțat aseară că nu a luat încă o decizie referitoare la antrenor. „Sunt convins că toți rapidiștii sunt extrem de dezamăgiți. Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate. Avem de lucru!”, a fost mesajul lui Dan Șucu la finalul partidei, semn că ori schimbă macazul, ori se apucă de curățenie la club.

Rapid, la 10 puncte de FCSB

Întrebat de reporteri ce se va întâmpla cu Cristiano Bergodi, contestat de fanii din Giulești, Dan Șucu a avut un mesaj scurt: „Nu vorbim la cald”. Așadar, o decizie se va lua în aceste zile, după o analiză a conducerii giuleștene.

Suporterii alb-vișinii i-au cerut demisia antrenorului Cristiano Bergodi, ajuns la 3 eșecuri consecutive. Dacă FCSB va diseară cu Universitatea Craiova, Rapid va rămâne la 13 puncte în urma liderului. Despre mesajul lui Șucu, cu „băieții buni lipsiți de fermitate”, a fost întrebat și antrenorul Cristiano Bergodi, care s-a eschivat: „Nu știu ce a vrut să spună”.

Italianul a comentat și faptul că suporterii îi cer să plece din Giulești, spunând că îi înțelege:„E normal ca suporterii să fie supărați pe toți. E normal să se ia de antrenor. Cum să percep? E normal, vin la stadion, ne-au sprijinit, apoi e normal. Au cântat tot meciul, și când era 4-0 pentru ei. Apoi normal că te iei de toată lumea, iar antrenorul e principalul vinovat. Dacă voi fi demis? Nu pot spune eu. E un meci, am pierdut de o manieră în care nu ar trebui, dar conducătorii fac evaluări, nu îmi dau eu cu părerea”, a declarat Cristiano Bergodi la PrimaSport.

Play-off, etapa a 3-a

Vineri

Sepsi – Farul Constanța         1-1

Sâmbătă

Rapid – CFR Cluj      1-4

Duminică

FCSB – Universitatea Craiova 20.30

Clasament

1. FCSB 38 de puncte

2. CFR Cluj 31p*

3. Universitatea Craiova 31p*

4. Rapid 28p*

5. Farul Constanța 25p*

6. Sepsi 23p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite