Dan Șucu, decizie anunțată public după dezastrul de la Craiova: „Să fie clar....“

0
Publicat:

În fotbalul nostru, în care antrenorul e expus, mereu cu bagajele la ușă, Rapid face, totuși, o excepție de la regulă. Pentru că, inclusiv acum, când echipa are două înfrângeri succesive și a cam ieșit din lupta pentru titlu, patronul Dan Șucu a căutat să ia presiunea de pe Cristiano Bergodi. Cel puțin până la finalul sezonului.

Dan Șucu, acționar majoritar Rapid
Dan Șucu, acționar majoritar Rapid

„Să fie clar! Până în vară, Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său e calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis. E un profesionist pe care îl respectăm. Cristiano Bergodi, aşa cum n-a fost un semi-zeu, când a bătut FCSB cu 4-0, nici acum nu putem să spunem că e Mefisto. Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să-și facă probleme privind viitorul său la Rapid“, a spus Șucu pentru „Fanatik“.

Play-off, etapa a 2-a

Vineri

Sepsi – CFR Cluj 1-1

Sâmbătă

Universitatea Craiova – Rapid 2-1

Duminică

Farul – FCSB 0-1

Clasament

1. FCSB 38 de puncte

2. Universitatea Craiova 31p*

3. CFR Cluj 28p*

4. Rapid 28p*

5. Farul Constanța 25p*

6. Sepsi 23p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu caștigatoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite