S-a rupt lanțul de iubire. Jucătorii lui Bergodi, goniți în premieră de galeria Rapidului: „Rușine să vă fie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a suferit primul eșec din 2024, 1-3 pe terenul lui Poli Iași, după 5 succese consecutive care aprinseseră visul giuleștenilor de a câștiga campionatul. Înfrângerea din Copou a fost urmată de un gest neașteptat al galeriei vișinie, care cânta alături de fotbaliștii indiferent de rezultat, la bine și la rău.

Fanii Rapidului nu au digerat bine înfrângerea de la Iași. Foto Sportpictures
Fanii Rapidului nu au digerat bine înfrângerea de la Iași. Foto Sportpictures

De data aceasta, lucrurile s-au petrecut astfel: imediat după fluierul final, Cristi Săpunaru a mers în fața suporterilor giuleșteni. În tot acest timp, coechipierii așteptau pe gazon. Mai multe gesturi dezaprobatoare au fost surprinse în peluză. Căpitanul Rapidului s-a întors și le-a făcut semn celorlalți fotbaliști să meargă la vestiare, iar coechipierii săi s-au conformat. În timp ce jucătorii ieșeau de pe teren, galeria de la Rapid le-a strigat: ”Rușine, rușine să vă fie”, semn că eșecul i-a dezamăgit teribil.

Foștii rapidiști nu înțeleg reacția fanilor

După ce a văzut imaginile de la final, Ovidiu Herea, fostul atacant al Rapidului, a spus că jucătorii giuleștenilor au părut goniți de fani și că nu înțelege comportamentul fanilor. "Chiar nu înțeleg reacția suporterilor. Îi înțeleg că sunt supărați, că au bătut atâta drum, dar trebuie să meargă mai departe pentru că e lung campionatul", a spus Ovidiu Herea, la Orangesport.

Și fostul rapidist Daniel Pancu a comentat ruptura dintre fani și jucători. „Cei de la Rapid vin după 5 victorii, dar după reacțiile fanilor și cele ale jucătorilor, eu cred că lucrurile devin și mai clare, obiectivul Rapidului în acest sezon e campionatul. În alte situații se cânta. S-a cântat în tur, după seria aia de 6-7 meciuri fără victorie. Eu cred că se joacă titlul până la final, nimeni nu e campioană de acum, nimeni nu e retrogradată de acum”, a spus Pancu pentru DigiSport .

După eșecul de la Iași, Rapid a rămas pe locul 3, cu 48 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj și la șapte lungimi în spatele liderului FCSB, care are un meci mai puțin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite