Dan Petrescu, aventură încheiată rușinos în Coreea de Sud. Anunțul asiaticilor, ajunși pe ultimul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa coreeană scrie că Dan Petrescu a fost demis de la Jeonbuk, în urma seriei de rezultate negative care au dus echipa pe ultimul loc în campionat. Antrenorul se afla la club din 2023, după despărțirea de CFR Cluj.

Dan Petrescu a dus pe ultimul loc o echipă care avea obiectiv titlul. Foto Facebook
Dan Petrescu a dus pe ultimul loc o echipă care avea obiectiv titlul. Foto Facebook

După seria de 8 partide consecutive fără victorie în toate competițiile, Dan Petrescu a fost dat afară de la Jeonbuk. El va mai sta pe banca tehnică a formației asiatice la meciul din acest weekend, împotriva lui Gnagwon, urmând ca apoi să părăsească echipa, susține presa locală.

Jeonbuk este pe ultimul loc în clasamentul din Coreea de Sud, cu doar trei puncte, și totodată singura formație din ligă care nu a câștigat niciun meci în startul acestei stagiuni. Chiar și antrenorul român a recunoscut că îi este rușine de situația în care a ajuns echipa. "Din cauza recentei prăbușiri a echipei, clubul și antrenorul au ajuns la un consens în privința unei schimbări. Urmează și anunțul oficial.

Echipa nu avea o direcție clară

Clubul a făcut ceea ce trebuia. Nu doar rezultatele au fost patetice, ci și atmosfera de la echipă. Pe măsură ce jocul letargic a continuat, fotbaliștii și-au pierdut încrederea, iar în cadrul clubului au existat îndoieli cu privire la Dan Petrescu, care nu avea o direcție clară",a fost anunțul sud-coreenilor de la sports.danga.com.

”Bursucul” ar putea profita de situația în care se află echipa de la care a plecat în aventura asiatică. CFR Cluj e în degringoladă, fără antrenor după plecarea lui Adrian Mutu în urma umilinței cu Corvinul, 0-4 în Cupa României. Nelu Varga, patronul ardelenilor a fost întrebat despre posibilitatea ca antrenorul alături de care echipa a cucerit 4 titluri de campioană a României în ultimii 6 ani să revină în Gruia.

CFR Cluj l-ar lua la finalul sezonului

Acesta a declarat că până la finalul acestui sezon pe bancă se va afla Ovidiu Hoban, iar un nou antrenor urmând a fi numit din următoarea stagiune. "Nu știu ce antrenor punem. Acum este Hoban. Reflectăm, reflectăm, reflectăm! Dan Petrescu? Ce rost are să vorbim acum despre presupuneri? Vom vedea la vară. Sunt 1.000 de antrenori, o să alegem cea mai bună variantă pentru echipă.

După primele două etape din play-off, CFR Cluj e pe locul 3 în clasamentul din Superliga, la egalitate de puncte cu Rapid, dar cu un golaveraj mai bun.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite