Serie neagră pentru Dan Petrescu la Jeonbuk. Fanii îi spun un mare nu, după al 6-lea meci fără victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu trece momente grele în Coreea de Sud. După trei etape disputate în campionat, Jeonbuk a ajuns pe locul 11 din 12 în clasament, spre disperarea fanilor, care îi cer demisia.

Dan Petrescu e contestat de suporterii din Coreea de Sud. Foto X
Dan Petrescu e contestat de suporterii din Coreea de Sud. Foto X

Astăzi, formația antrenorului român a pierdut cu 1-0 pe terenul nou promovatei Gimcheon Sangmu, ajungând la 6 partide fără victorie. După patru egaluri la rând, toate încheiate cu același scor, 1-1, în Liga Campionilor Asiei și competiția internă, antrenorul în vârstă de 56 de ani a pierdut ultimele două meciuri, de fiecare dată cu același rezultat, 0-1.

E eliminat din Liga Campionilor Asiei  

Culmea este că Dan Petrescu a fost aproape de ajunge în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, dar a pierdut la limită în fața unei echipe din Coreea de Sud, Ulsan (1-1 și 0-1), după ce eliminase o formație din Thailanda. Însă parcursul din campionat e dezastruos, cu două puncte în 3 etape, în condițiile în care obiectivul lui Jeonbuk este câștigarea campionatului.

Suporterii echipei nu au mai rezistat și i-au convocat la discuții pe jucători și pe Dan Petrescu. „Îmi pare rău pentru suporterii noștri. Cred că susținătorii au întotdeauna dreptate. Sunt oameni care plătesc bani mulți pentru a ne vedea, care își dedică timpul liber să ne sprijine. Știu cât suflet pun pentru Jeonbuk. E corect ceea ce au spus"a declarat împăciutor antrenorul român, citat de chosun.com. 

Fanii îi cer demisia

Antrenorul le cere însă fanilor să rămână în spatele echipei. „Sper să fie în continuare alături de noi. Trecem printr-o perioadă dificilă. Și astăzi am greșit o dată și am plătit. Totuși, mi-e greu să critic jucătorii, pentru că s-au implicat total. Au trecut doar trei etape din 38. Simt că ne putem reveni, poate chiar de la meciul următor".

Însă suporterii nu îl mai vor însă pe Dan Petrescu, căruia îi cer demisia chiar înainte de confruntarea cu liderul Ulsan. Pe platforma X a apărut mesajul NO, cu portretul tehnicianului pe O. ”Unde e seriozitatea?”, se întreabă alții.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite