Articol publicitar

Dacă nici Brazilia, atunci cine?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Seleção“ are azi meci pe viaţă şi pe moarte cu Mexic şi trebuie să ţină sus ştacheta campioanelor mondiale, care au părăsit Rusia pe bandă rulantă în ultimele zile.

Bineînţeles, sud-americanii sunt favoriţi detaşaţi şi la Superbet au o super cotă de 1.57. Totuşi, Chicharito şi compania vor să spargă gheaţa şi să marcheze pentru prima dată în poarta Braziliei la un Mondial. Dacă nu vor reuşi, sau dacă vor reuşi ei, dar nu o vor face Neymar şi ai lui, aveţi o cotă de 1.80 pentru NG. Din categoria pariurilor speciale, accesibilă uşor la https://www.superbet.ro/pariuri-speciale, Superbet vă recomandă o cotă de 1.70 pentru minimum cinci minute de prelungire în repriza a doua. Şi un gol al lui Neymar în partida de la Samara este însă recompensat bine, cu o cotă de 1.95.

Apoi, la Rostov pe Don se joacă Belgia – Japonia, un meci între „Cenuşăreasa” turneului şi Samuraii ultra-defensivi, singurii reprezentanţi ai Asiei rămaşi în competiţie. În ciuda jocului entuziasmant al europenilor lui Martinez, meciul e văzut echilibrat, iar un egal la pauză, 1rX, e cotat cu 2.34. Din oferta specială de pe https://www.superbet.ro/pariuri-speciale, puteţi specula faptul că Japonia va faulta mai mult, la o cotă de 1.80, dar şi că Hazard va marca măcar o dată, la o cotă de 2.35. Lukaku e însă belgianul cu cele mai mari şanse să înscrie, fapt pentru care primiţi o cotă de 1.85, în timp ce de la japonezi cel mai aproape de acest obiectiv e văzut Osako, la o cotă de 5.00.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România şi non stop pe www.superbet.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite