Cutremur la Barcelona, după eliminarea din Cupa Regelui. Xavi, pregătit să-și facă bagajele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei Regelui, după ce a fost învinsă după prelungiri de Athletic Bilbao, scor 2-4. Inaki și Nico Williams au dat lovitura în reprizele adiționale și au trimis acasă una dintre favoritele la titlu.

Xavi nu reușește să se impună cu Barcelona. Foto Getty images
Xavi nu reușește să se impună cu Barcelona. Foto Getty images

La finalul partidei din Cupa Regelui, Xavi s-a declarat extrem de dezamăgit de prestația echipei sale și a anunțat că e dispus să plece dacă echipa sa nu își îmbunătățește ritmul de joc. ”Dacă la sfârșitul sezonului nu suntem la un nivel competitiv va trebui să plec.

Știu unde sunt, este un club de top. Aici la Barça trebuie să câștigi titluri sau vei fi în pericol. Sunt convins că proiectul de aici are un potențial maxim cu jucători tineri de top”, a spus Xavi, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Barcelona e la al doilea trofeu ratat în acest sezon, după ce a pierdut și finala Supercupei Spaniei, contra lui Real Madrid. În campionat, catalanii sunt pe locul 3, la 8 puncte de liderul Girona, iar în ”optimile” Ligii Campionilor are o dublă de foc cu campioana Italiei, Napoli, luna viitoare.

Mallorca, după 20 de ani în semifinale

Tot miercuri, Mallorca s-a calificat pentru prima oară după mai bine de 20 de ani în semifinalele Cupei Spaniei, reuşind să învingă pe teren propriu, cu scorul de 3-2, formaţia Girona, liderul din Primera Division. Catalanii au suferit cu această ocazie al doilea lor eşec din acest sezon, sub privirile tenismanului Rafael Nadal, prezent în tribune.

Au marcat Cyle Larin (21) şi Abdon (28, 35 - penalty) pentru învingători, respectiv Cristhian Stuani (68 - penalty) şi Savio (90+6).Marţi, în primul meci din sferturile de finală, Real Sociedad s-a impus în deplasare, cu 2-1, în faţa formaţiei Celta Vigo, prin golurile lui Mikel Oyarzabal (2) şi Sheraldo Becker (66). Celta a redus diferenţa în minutele adiţionale, prin Luca de la Torre (90+2).

Ultima partidă din această fază a competiţiei, Atletico Madrid - Sevilla FC, se dispută în acestă seară.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite